Tendințele acestei ierni în materie de paltoane

Iarna ai nevoie de haine cât mai comode și călduroase. Sunt evitate hainele sintetice și sunt foarte apreciate hainele pufoase care se lipesc de piese. eu pun mare preț pe paltoane și pe pulovere. Îmi place să ale asortez după restul pieselor vestimentare și să aibă modele cât mai diverse. Moda este permisivă și nu se limitează la un singur model pe care-l putem purta în această iarnă. Evident că este de preferat să purtăm ceea ce ne prinde bine, dar mai sunt și câteva aspecte de care trebuie să ținem cont.Haina de blana-min

Haină de blană

Hainele de blană nu se vor demoda niciodată. Sunt perfecte pentru ieșirile mai speciale, pentru evenimente sau alte întâlniri de rang înalt. În viața de zi cu zi cred că sunt potrivite altfel de geci de damă sau poate că asta este doar gândirea mea. Vizual este o alegere mai mult decât potrivită. Pentru Revelion este perfectă, dar pentru muncă și alte activități zilnice, pot fi folosite paltoane ceva mai comune.

paltoane cu blana-min

Paltoane cu blană

Pentru iubitoarele de blăniţe, pot opta pentru paltoane cu blană. Acestea sunt mai purtabile şi pot fi folosite zi de zi. Arată bine, acoperă perfect spatele și sunt călduroase. Eu le găsesc foarte practice pentru că pun în evidență silueta și conferă o notă aparte de eleganță. La marea majoritate a acestor paltoane, blănița este detașabilă.

paltoane cu broderie-min

Paltoane cu broderie

Broderia este foarte actuală. Se poartă broderiile atât de cămăși, dar și pe paltoane. Aceasta dă un aer ușor vintage care aplicat pe un model de palton actual se vede foarte bine. Combinația este potrivită și de actualitate. Vizual mi se pare combinația perfectă. Un astfel de palton îl cumperi pentru o perioadă mai lungă de timp și acesta nu se demodează așa de ușor. Investiția este justificată pe termen lung.

Un alt aspect important este combinația de culori care se potrivește bine în diverse combinații și asta este un mare plus. Nu trebuie să renunți la palton doar din simplul fapt că acesta nu se potrivește cromatic cu restul pieselor vestimentare.

Tu ce fel de palton vei purta în acest sezon rece?

Kamy

7 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *