Informații despre comenzile plasate pe Sammydress

Sammydress este un site complex care are foarte multe lucruri. Multe dintre ele sunt unice, dar sunt și produse care se găsesc pe alte site-uri chinezești asemănătoare. Nu știu dacă faceți vreo afacere și dacă diferențele de preț la aceleași produse sunt mari. N-am văzut diferențe considerabile. În schimb diferența poate fi făcută atunci când vine vorba de transport.

Pe Sammydress îmi place că au și haine de copii. Asta printre cele de femei care sunt în proporție de 70%, bărbați 20% și 10% copii. Anul trecut am comandat foarte multe haine de copii. Poate și pentru că aveam copilul mai mic și aveam acea febră a cumpărăturilor de a schimba copilul zilnic cu cele mai fistichii haine.

Plătiți transportul pentru toate comenzile pe Sammydress

Transportul este cel mai mare minus al acestui site. Sunt de părere că dacă ar scoate transportul sau ar pune un anumit prag așa cum mai sunt pe restul site-urilor chinezești, ar fi mai multe comenzi plasate. Nu știu dacă acestea se aplică doar pentru comenzile plasata din România. Cert este că valoarea transportului ridică costurile transportului.

Eu nu cunosc vreun anumit mod de calcul. Știu doar că transportul se calculează în funcție de greutate. Fiecare produs are menționat în dreptul lui greutatea. Este de preferat să evitați să cumpărați genți, pantofi, haine de iarnă sau alte produse grele pentru că plătiți foarte mult pe transport. Uneori costul transportului poate ajunge și la jumătate din comanda pe care vreți s-o plasați.

Ghid marimi sammydress-minAlege mărimea potrivită cu ghidul de mărimi

Multă lume nu știe cum să facă să-și aleagă mărimea. În momentul în care intrați pe un produs anume, în partea de jos găsiți tabelul de mai sus. El vă ajută să vă alegeți mărimea potrivită. Mai exact, aveți dimensiunile trecute în inch și în centimetri. Până să ajungeți la acest tabel aveți un convertor în care băgați dimensiunile în centimetri și vă spune cât înseamnă în inch.

Ca să lămuresc concret această problemă cu mărimile, trebuie să faceți rost de un metru, ruletă, etc. Vă măsurați exact și vedeți ce dimensiuni aveți. După ce vedeți dimensiunile, verificați tabelul să vedeți unde vă încadrați. Eu atunci când îmi aleg bluze, rochii, etc, verific doar bustul. Dacă îmi vine la bust, înseamnă că este ok și în rest. O diferență de mărime există. Adică eu din România îmi iau M și de pe site-urile chinezești îmi iau M, L sau XL. De cele mai multe ori mi se potrivește L. Nu vă speriați dacă alegeți o mărime mai mare decât știți că purtați. Înseamnă că are o croială micuță. Fiecare produs poate fi diferit și nu este obligatoriu ca aceeași mărime să se potrivească la aceeași bluză. Verificați tabelul la fiecare în parte.

Cum se plătesc comenzile

Comenzile se plătesc cu orice fel de card în lei sau cu cont paypal. Nu trebuie să vă temeți pentru că niciodată nu s-au întâmplat accidente sau să retragă mai mult decât trebuie. După ce ați adăugat toate produsele în coș, înainte să plătiți comanda, vă scrie exact cât costă produsele, cât costă transportul și care este totalul. Acel total vi se retrage în cont și banca de la care aveți cardul face conversia din dolari în lei.

Unde ajung comenzile plasate pe Sammydress

În ultimul timp comenzile sunt împărțite între poșta locală și vamală. Era o teorie prin care comenzile cu valoare mică ajungeau la locală și cele peste 10$ la vamală. Nu este nici o regulă și poșta știe cum le repartizează. Oriunde ar ajunge coletul, veți fi informați prin aviz la cutia poștală. Coletele stau 30 de zile la ambele oficii.

 

Eu intenționez să plasez o nouă comandă pe Sammydress și de această dată mă gândeam să iau mai mult haine pentru copii. Evident că am mai găsit și eu câteva produse pentru mine care chiar m-au impresionat și nu am cum să nu-mi iau și eu ceva. Vă arăt câteva lucruri drăguțe pe care le-am găsit pe site.

Rochie dantela-min

Rochie – click

Rochie sammydress-min

Rochie – click

Geaca sammydress

Geacă – click

rochie cu buline-min

Rochie – click

Pentru informații suplimentare sau alte întrebări, îmi puteți lăsa mesaje în căsuța de comentarii

Kamy

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *