Geaca asimetrica de la Sammydress ( outfit post)

Gecile sunt printre preferatele mele așa că am trecut la acțiune și pentru că m-am gândit din timp, am și primit o geacă absolut superbă. Nu-mi place să laud un produs atunci când nu merită dar vă garantez că această geacă este pe placul tuturor.

Cum am făcut această alegere

În principiu știam ce vreau. Îmi doream o geacă mai groasă pe care să o pot purta iarna și parcă Sammydress mi-a ghicit gândurile și mi-a apărut în fața ochilor această geacă.

geaca-sammydress12-min

Geaca Sammydress – click

Prețul este tare prietenos și nu a fost deloc greu să mă decid asupra modelului. În privința culorii am mai stat puțin pe gânduri. Să aleg varianta pe negru sau pe crem?! Ideea este că pe site această geacă este disponibilă în 5 culori deci aveți de unde alege.

Cum am ales mărimea perfectă

Dacă sunteți la prima comandă trebuie să știți că mărimile nu sunt ca la noi dar asta nu trebuie să vă sperie. Și din magazinele noastre online vă puteți alege greșit mărimea.

În primul rând trebuie să vedeți circumferința bustului vostru pentru că asta vă va fi de folos la fiecare comandă și în funcție de asta vă puteți ghida în alegerea mărimii. În dreptul fiecărui articol(sus, jos, stânga, dreapta) trebuie să fie un tabel cu dimensiuni și verificați acolo unde se încadrează mărimea bustului dumneavoastră. geaca-asimetrica-marime-minVă dau eu exemplu concret și o să vă fie ușor de urmărit. În josul paginii vă veți lovi de acest tabel iar în primă fază veți vedea dimensiunile în inches dar după cum puteți observa dați click pe centimeters și vă va fi mult mai ușor așa. Eu de exemplu am 90 cm la bust dar trebuie să iau în calcul faptul că port sutien, plus bluză/pulover … deci se mai adună câțiva centimetri așa că trebuie să vă gândiți și la aceste mici amănunte.

geaca-sammydress9-min

De obicei de pe site-urile chinezești îmi aleg mărimea L dar nu este o regulă. Fiecare produs are propriile dimensiuni și trebuie să vă uitați la fiecare produs în parte. Pentru această geacă eu am zis că L nu ar fi fost bună pentru că aveam doar 2 cm în plus și nu mi-ar fi fost suficienți și nici nu vroiam să pocnească pe mine așa că am ales XL. Nu vă speriați de mărimea aleasă pentru că nu contează acest aspect.

În concluzie geaca privită îmi vine perfect atât în partea de sus cât și în partea de jos și sunt mulțumită și de lungime. Un alt mare plus este faptul că este suficient de groasă ca să poți ieși cu bine din iarnă. Eu am 1,72m și puteți observa cât îmi este de lungă dacă sunteți interesate de acest aspect dar puteți urmări și lungimea în tabelul prezentat. Eu sincer am ignorat acest aspect.

Unde ajunge coletul de pe SammyDress și în cât timp

Coletul ajunge la poșta vamală și știu că poate fi o neplăcere pentru unele dintre voi. Având în vedere că majoritatea site-urilor chinezești nu au depozite în UE coletele trebuiesc vămuite și în concluzie trebuie să le ia la puricat și acolo unde este cazul să mai plătim niște vamă. În cazul coletelor cu valori sub 100$ vor avea menționate pe colet sume mai mici decât cele pe care le plătim pentru a ne scuti de o plată în plus pentru că și ei cunosc taxele care trebuiesc plătite suplimentar.

geaca-sammydress4-min

Dacă pe colet este trecută o valoare mai mare de 10$ atunci vameșul are tot dreptul să vă ceară să plătiți diferența de TVA. Problema este că de multe ori merge să faceți pe nevinovații și să vă victimizați și aveți șanse mari să scăpați. Nu este nimic obligatoriu și vă poate păsui fără probleme. Trebuie doar să vrea.

Coletul de la Sammydress a ajuns fracționat. Eu de exemplu am avut această geacă și o pereche de cizme still UGG și mi-a ajuns doar geaca. Voi reveni și cu detalii despre cizmulițe atunci când ajung.

Pentru orice alte detalii vă stau la dispoziție!

 geaca-sammydress6-min geaca-sammydress8-min geaca-sammydress10-min geaca-sammydress11-min  geaca-sammydress14-min geaca-sammydress13-mingeaca-sammydress7-mingeaca-sammydress-min

Kamy

15 Comments

  1. ai ales super si marimea, si culoarea! nu m-as fi gandit la un xl, si eu luam tot l in calcul, dar ai dreptate, fiind ceva pe care-l pui pe deasupra, trebuie sa mai ai ceva spatiu, sa fie mai larguta. tare bine-ti sade cu ea! s-o porti cu drag!

  2. Ador culoarea asta, iti vine perfect! Ma gandesc sa o comand pentru ca are un pret super convenabil, doar 35 de dolari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *