Decoreaza-ti casa de Craciun

Crăciunul este una dintre cele mai mai sărbători ale românilor și nu numai și cu această ocazie toată lumea se pregătește cum crede că este mai bine. Mâncarea este pe primul loc și toată lumea gătește multe feluri tradiționale de mâncare pentru a avea o masă bogată și diversificată dar mai sunt și alte aspecte importante precum colindele spuse în jurul bradului, decorațiunile și micile accesorii. Nu există crăciun fără brad așa că anul acesta mă voi bucura de frumusețea unui brad artificial. Fie că alegeți brazi artificiali sau naturali tot aveți nevoie și de decorațiuni așa că să vedem de ce avem nevoie.

Ce model de brad artificial sa aleg?

M-am tot gândit dacă să aleg un brad artificial sau un brad natural. Părerile sunt pro și contra dar într-un final a contat ceea ce vreau eu pentru că îl vreau pentru mine și îmi doresc să am un brad frumos, care să fie bogat și dacă se poate perfect. Există și brazi naturali perfecți dar aia au un preț mult mai piperat ca să te poți apropia de ei și din acest motiv am ales bradul artificial. Acesta este mult mai rezistent și investiția este făcută o singură dată.

brad-artificial-min

Decizia nu este chiar așa ușoară precum pare pentru că trebuie să aleg modelul care poate fi cu cetini aurii, argintii, verde închis sau verde deschis. Grea alegere pentru că îmi doresc ceva frumos și special și în același timp aș vrea un brad care să semene cu cel natural. Știu că vreau cam multe.

e-Sarbatoare.ro are o ofertă bogată și variată în acest sens și din acest motiv sunt puțin nehotărâtă. Într-o zi maxim 2 trebuie să mă decid pentru că sunt convinsă că multă lume se va înghesui să cumpere astfel de brazi și nu vreau să mă trezesc că nu mai este pe stoc bradul mult visat. Pe site mai este o opțiune referitoare la înălțime și cred că voi alege unul de 1,80m sau 2,10m. Mai am câteva aspecte de lămurit dar cred că voi reuși să mă decid rapid.

Decorațiuni pentru brad

Mi-am conturat câteva idei la felul în care va arăta bradul anul acesta și vreau să fie. În concluzie vreau 2 culori pentru globulețe care să reflecte cât mai bine culorile acestei sărbători de Crăciun și voi alege doar roșu și auriu. Auriul nu este una dintre culorile mele preferate dar în ceea ce privesc decorațiunile îmi place această culoare în contrast cu roșu.

globuri-de-brad-600x600-min

Îmi place când un magazin are tot ce trebuie într-un singur loc. În concluzie brad avem, globuri avem, câteva spray-uri cu zăpadă artificială pentru decorarea ferestrelor avem și mi-am mai luat și o instalație pentru că cea pe care o am nu știu cât de bine va funcționa. O instalație în plus nu strică.

Lenjerii de sărbătoare

Am făcut multe cumpărături săptămâna asta și mi-am luat tot felul de îngerași, de moși luminoși sau cea mai simpatică jucărie a fost un moș pe o sanie și renii care aleargă. Efectiv m-a cucerit și nu am putut să o las pe raft.

lenjerie-mos-craciun-min

De crăciun ar trebui să avem o lenjerie cu tematică și să fie sărbătoare chiar și în dormitor. Eu vreau să încep de săptămâna viitoare să-mi decorez toată casa și să îmi pun lenjeria cu moșu’. Mi-am cumpărat și anul trecut una așa că vreau să mai am una de schimb. Este o bucurie și o plăcere să ai o astfel de lenjerie care parcă te introduce în acea atmosferă frumoasă de sărbătoare și te face să mai uiți de problemele pe care le ai și să fii mai bun și mai iubitor.

e-sarbatoare-shop

În coșul meu de cumpărături s-au adunat câteva produse dar toate sunt frumoase și de fiecare am nevoie. Îmi doresc să am un Crăciun de poveste și același lucru vă doresc și vouă.

Kamy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *