Lenjerii de pat de sarbatoare

Într-o lună și 3 zile vine Crăciunul și simt că mai am atât de multe de făcut. Nu am cumpărat suficiente cadouri pentru cei dragi și nici nu știu exact ce voi face în perioada sărbătorilor. Măcar este bine că mi-am conturat câteva idei și știu cam ce îmi doresc pentru fiecare în parte.

lenjerie-de-craciun-min

Pentru nași vreau să cumpăr o lenjerie de pat cu motive de Crăciun. Cred că acesta ar fi cadoul perfect pentru apropiați iar ei vor fi încântați să folosească această lenjerie în perioada sărbătorilor. Movul acesta este în tendințe deci ce poți să-ți dorești mai mult?

Lenjeria costă 99 lei și pentru aceasta nu se mai plătește nici o altă taxă suplimentară și pentru această sumă primiți o lenjerie cu 4 piese. Fețele de pernă sunt dreptunghiulare și mă bucur să văd asta pentru că îmi doresc o lenjerie din aceasta și pentru mine iar pernele care le folosesc în prezent sunt dreptunghiulare.

Eu mai am lenjerii din bumbac satinat și sunt mulțumită de ele. S-au păstrat suficient de bine pe perioada spălării aâtta timp cât respecți instrucțiunile de pe ambalaj. Eu le spăl la o temperatură foarte joasă și cu puține rotații pe minut.

O altă ofertă tentantă pe care am văzut-o pe www.e-sarbatoare.ro este oferta de lenjerii de pat cu imprimeuri vesele. Sunt multe modele care mai de care mai interesante care pot fi folosite cu orice altă ocazie pe pat. În plus oferta este 1+1 gratis, mai exact plătești 139 lei și beneficiezi de 2 lenjerii de acest gen. Cred că merită investiția pentru că nu găsești așa oferte în fiecare zi.

Îmi aduc și acum aminte când eram eu în căutarea unei lenjerii și o banală lenjerie la magazinul din colț era peste 150 lei și nu era cine știe ce ca material. Eu am fost mulțumită de modele pe care le-am văzut pe site și acum fac un calcul dacă să cumpăr lenjerii de crăciun sau să beneficiez de mai multe oferte din acestea pentru că aș putea să bucur mai multe persoane. O comandă este în drum spre mine și vă recomand și vouă să aruncați o privire pe site.

Kamy

11 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *