Mâncare cu livrare la domiciliu

Mâncarea este de nelipsit din viața noastră de zi cu zi. Că mâncăm mai mult sau mai puțin, tot trebuie să ne hrănim și dacă tot o facem, este de preferat să alegem un meniu care să ne placă. Sunt persoane care susțin că mâncarea gătită este bună, dar că nu ar fi tocmai ok să o mâncăm de pe o zi pe alta. Păi și în cazul ăsta ce facem? N-avem timp în fiecare zi să ne pregătim un meniu cald. Pentru asta sunt firmele care livrează mâncare la domiciliu. Mancare food panda-min

Mâncare cu livrare în diverse orașe

În momentul în care foamea te cuprinde și nu știi către ce să te orientezi, te gândești inevitabil să comanzi ceva. Este foarte ușor să comanzi ceva de mâncare în ziua de astăzi. Internetul ne ajută să ne delectăm cu felul în care urmează să ne fie servită masa și singurul dezavantaj al firmelor care comercializează astfel de meniuri este că nu pot transmite mirosul apetisant al mâncărurilor preparate. Nu mâncăm cu ochii, dar totuși mâncarea trebuie să arate bine pentru a ne trezi apetitul.

Mâncare cu programare la domiciliu e la Restaurantul favorit

Food Panda este unul dintre site-urile sau aplicațiile care permite să îți alegi exact de unde și la ce oră să mănânci. Programul este pentru 5 orașe mari din România: București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași și Brașov. Site-ul are inclusiv livrare mancare in Bucuresti și are o bază de date cu foarte multe restaurante din care ne putem alege meniul. Important este că ne putem urmări comanda din aplicație și să vedem exact în ce stadiu se află ea.

Desert food panda-minExistă posibilitatea să ne programăm prânzul și la ora stabilită mâncarea să ne fie pregătită fără să stăm cu grijă că aceasta nu va ajunge la momentul potrivit. Sunt multe persoane care au pauza de masă într-un anumit interval orar și nu pot să se abată de la acesta.

Toată lumea se folosește de smartphone-uri. Tocmai din acest motiv aplicația Food Panda este disponibilă și acolo și este la fel de facil de folosit ca și online. Chiar dacă eu am aflat ceva mai târziu despre acest sistem, sunt multe persoane care folosesc acest sistem de livrare a mâncării și eficiența lui este foarte mare. Eu am aflat de la o prietenă despre acest proiect și sunt tare încântată că mă pot folosi de el.

Ce părere aveți de acest sistem de livrare a mâncării? Ați comandat vreodată de pe Food Panda?

Kamy

2 Comments

  1. Nu am comandat de la ei, dar am apelat la alte firme. Dacă o sa am ocazia sa comand și la Food Panda cu siguranta nu voi ezita!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *