Distracție la mare în august

Cluburile de la mare sunt perfecte și cu cele mai frumoase fete și cele mai sexy ținute. Îți este mai mare dragul să mergi într-un club și să-ți clătești ochii. Evident că marea este bună și pentru o sesiune de plajă și bălăceală.

Hotel Aurora MamaiaÎn fiecare an revin la Hotel Aurora Mamaia

Mamaia este cea mai frumoasă stațiune și așa va rămâne. Nu cred că se va schimba asta prea curând pentru că nu am văzut nici o stațiune care să se apropie de aceasta. Aici sunt cele mai frumoase cluburi și cred că se sparg o grămadă de bani.

Îmi place să ale un hotel care să fie cât mai aproape de centrul stațiunii și să nu parcurg o distanță prea mare până la plajă. De obicei micul dejun îl ratez pentru că mă trezesc mult prea târziu ca să-l mai pot prinde. Nu este nici o problemă pentru că sunt multe patiserii în zonă de unde îmi pot cumpăra un corn și o cafea cu lapte.

Hotelul Aurora Mamaia este foarte mare și este aproape imposibil să nu-l faci remarcat la intrarea în stațiune. Acesta are 10 etaje și este dotat cu 3 lifturi silențioase. Piscina hotelului Aurora este ultramodernă și perfectă pentru o relaxare după o noapte puțin mai agitată. Eu sincer cred că ar trebui să aibă mai mult de 2 stele acest hotel. Acesta este un hotel cu piscină și asta mă atrage cel mai mult la el.

Mâncare cu peripeții la malul mării

Am fost să iau prânzul la unul dintre restaurantele din zonă. Îmi era poftă de o mâncare tradițională și m-am gândit să îmi iau o porție de piftele cu sos și piure de cartofi. Totul a fost atât e rău la gust, că nici nu am putut să iau mai mult de 2 guri. Degeaba am chemat chelnerului să-i explic că am nevoie de ceva comestibil. Chelnerul nu a vrut să guste și am plătit aproape 40 lei și tot mort de foame am rămas.

Plin de nervi, dar cu ceva mai multă încredere am îndrăznit să apelez la restaurantul hotelului.

– Bună seara, mă întâmpină chelnerul hotelului cu un zâmbet larg.

– Bună seara, am răspuns eu printre dinți.

Am primit un meniu și după ce am analizat bine meniul, mi-am ales o mămăligă cu brânză și smântână și o ceafă de porc. Am zis că această combinație trebuie să fie potrivită. Chelnerul mi-a făcut câteva propuneri tentante și până la urmă mi-am ales tochitură. A fost absolut delicioasă și mi-a părut bine că am făcut o alegere atât de bună. Restaurantul hotelului era frumos amenajat și cu un personal cum rar mai vezi pe litoralul nostru. Cred că de acum nu mă voi mai aventura să iau masa în alte părți.

Recomandarea mea este să mâncați acolo unde este multă lume pentru a vă asigura că are un rulaj de marfă și că nu mâncați o mâncare dubioasă. Aproape de fiecare dată după ce plec de la mare am indigestie de la mâncarea dubioasă care se găsește în diversele locații. Nu vreau să acuz pe nimeni, ci vreau să fiți puțin mai precauți pentru a vă lipsi de un disconfort.

Anul ăsta am în plan să revin la Hotel Aurora Mamaia în august pentru că în acea perioadă am programat concediul. voi fi însoțit de o gașcă mai mare de prieteni și sper să mă distrez pe cinste.

Am scris acest articol pentru Spring Superblog

Kamy

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *