Meniu Raw Vegan

Mâncarea raw vegan a început să fie din ce în ce mai căutată și recunosc că și eu m-am gândit să reduc consumul e carne din alimentația mea. Nu ar fi nici o problemă dacă nu aș auzi atâtea probleme cauzate de hormonii injectați. Bunicii noștri au trăit 100 de ani pentru că mâncau multe produse cumpărate direct de la sursă și doar ocazional cumpărau carne și alte produse din comerț.

raw-vegan-minCare este cel mai sănătos meniu?

Sinceră să fiu, nu cunosc cheia acestei întrebări magice. Poate că dacă ai mânca scoarță de copac ar fi cel mai bun, dar având în vedere că copacul ales este dintr-un oraș poluat, s-ar putea să nu fie nici asta cea mai bună alegere.

Studiile au demonstrat că mâncarea raw vegan ar fi una dintre cele mai bune alegeri. Raw Vegan înseamnă să consumi mâncare de origine preponderent vegetală și cu un proces de gătire mic sau chiar deloc.

Acum putem găsi și mâncare vegetariană catering care ne poate furniza toate produsele cu care noi suntem obișnuiți sau pe care vrem să le încercam. Poate că este mai greu la început să te obișnuiești cu ideea dar cu puțină documentare în ceea ce privește mâncarea raw vegan, conștientizezi cât poate fi ea de sănătoasă pentru organism.

În primă fază ai putea spune că nu prea ai ce mânca cu această metodă dar vreau să vă contrazic și să vă arăt câteva exemple de mâncare care poate fi consumată pe acest principiu. Deși meniul raw vegan poate vi se pare restrictiv, vă voi demonstra că acesta are o gamă foarte diversificată de rețete.

Meniu Raw Vegan

Astăzi vreau să vă propun un meniu raw vegan. Meniul este compus din 3 feluri de mâncare

Supă cremă de brocoli

supa-de-brocoli-3-555x555-minTrebuie să recunosc că supa cremă de brocoli este favorita mea. În mod normal nu sunt o mare consumatoare a acestei legume dar supa este complet diferită și foarte gustoasă. Eu îi pun și un strop de piper alb în ea și este delicioasă.

Am făcut această rețetă de câteva ori dar niciodată nu am știut că acest fel de mâncare este unul raw vegan. Evident că dacă ești la muncă sau pe fugă nu ai timp să îți prepari o astfel de supă așa că poți apela la profesioniști și să-ți comanzi una. Cu siguranță, va fi mult mai gustoasă ca cea făcută de tine.

Falafel cu tabbouleh

9-falafel-cu-tabbouleh-555x555-min

Am mâncat acest fel e mâncare într-un restaurant libanez și recunosc că m-a cucerit. Când le-am încercat prima oară recunosc că nu știam că falafel are la bază năut. Am început să-l consum în diverse combinații și este foarte greu de fiert. De preferat este să-l iau gata fiert, în conservă.

Tabbouleh este o salată foarte ună din bulgur care se prepară rapid. Mai mult durează până se umflă bulgurul. Această mâncare necesită puțină preparare termică. Vă garantez că merită încercată pentru că este delicioasă.

Cheesecake cu zmeură

cheesecake-cu-zmeura-555x555-minCheesecake este prăjitura mea preferată. Niciodată nu m-am chinuit să o fac acasă pentru că mă ajungea cam mult să îmi procur toate ingredientele și mă gândeam că nu îmi va ieși ceva la fel de delicios ca acel cheesecake cumpărat. M-am liniștit și m-am rezumat doar la cele cumpărate. Dacă sunteți iubitoare a acestui desert, trebuie să îl îcercați și în varianta raw vegan pentru că este poate la fel de bun și totuși diferit.

Kamy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *