Etichetă inteligentă sau mâncare cu notificare

Caroli este un brand cunoscut în România și cel mai probabil toată lumea recunoaște reclamele haioase care te fac să-ți amintești de produs atunci când ești în căutarea unui salam bun sau a unor crenvuști gustoși. Ultima reclamă văzută la TV a fost cu șervețelul Carolino. Toată lumea vorbea despre acel ghem de cârpă care avea sigla Caroli. Îmi amintesc că era nebunie și pe Facebook cu acea jucărioară.

O nouă reclamă inovativă

Am avut surpriza să văd o nouă reclamă de la Caroli care vine cu o noutate absolută în rândul mezelurilor. De această dată este vorba despre o etichetă inteligentă care vrea să scoată în evidență temperatura produsului și să te determine să-l bagi la rece înainte de a fi prea târziu.

Ce poate fi mai frumos decât un sandviș pe roți condus de șervețelul Carolino. Parcă îmi este și poftă de un astfel de sandviș cu salam semenic, o pâine ciabata caldă și un fir de salată verde.

Reclama scoate în evidență faptul că eticheta este termosensibilă și în momentul în care salamul are peste 8°C începe să sa coloreze în galben, iar când are sub 8°C are culoarea verde. Acest cadran termosensibil este disponibil doar la salamurile semenic și sunt convinsă că vor extinde această etichetă și la celelalte game existente pe piață.

Salamul Semenic are 90% carne

Salamul Semenic este printre preferatele mele pentru că acesta are foarte multă carne. Eu cred că așa ar trebui să fie toate salamurile. Este evident și toată lumea știe că salamurile nu sunt bune și că au ingrediente mai puțin sănătoase, că au foarte multă sare în compoziție și totuși nu mă pot lipsi de ele.

carolimetru-minDacă stau bine și mă gândesc nici salată verde goală dacă consum tot nu este bine. Și ea este posibil să fi fost stropită și acei compuși să fi ajung în produs. În concluzie, cred că este bun un salam care are un procent foarte mare de carne și asta ar trebui să urmărim și în rafturile magazinelor.

#mancarecunotificare? urmează #mancarecuprogramare

Kamy

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *