Alege o chiuvetă vintage pentru o baie modernă

Baia este cameră care este rezervată pentru răsfăț și relaxare. Îmi place ca baia să aibă culori calde și să aibă toate elementele absolut necesare de care să mă bucur atunci când ajung acasă după o zi extenuantă. Important este să nu lipsească obiectele de care avem absolut nevoie, adică: o chiuvetă, cadă sau cabină de duș, o toaletă și eventual un dulăpior de depozitare. Consider că de restul ne putem lipsi. Când spun asta mă refer la multe alte detalii.

Chiuvetă din ceramică – Ceramic Bathroom Sinks

Eu prefer chiuvetele din ceramică. Dau o notă aparte de eleganţă băii şi, în plus, pe Hotbasin.com am văzut atât de multe modele, încât nu pot să rămân indiferentă. Vreau să vă arăt câteva modele de chiuvete care pot scoate orice baie din anonimat şi care s-au mula perfect şi celei mai pretențioase persoane.

Chiuveta ceramica-min

Îmi plac mult aceste boluri. Pe de-o parte sunt bune pentru că nu există riscul să sară prea multă apă prin jur în momentul în care folosim apa. Spun asta din experiența mea proprie. Majoritatea membrilor familiei nu sunt foarte atenți atunci când se spală pe mâini sau au alte treburi în care este inclusă chiuveta. Fac foarte multă apă în jur de zici că fac duș.

Chiuveta ceramica aurie-min

O chiuvetă vintage de acest gen are nevoie de o baterie pe măsură. Marea majoritate a acestora am observat că sunt aurii. Culoarea aceasta face ca modelul ales să se facă în funcție de preferințe pentru că se potrivește cam orice baterie. Mă simt atrasă de aceste baterii poate și din cauza faptului că mai tot timpul am folosit baterii clasice din inox. A venit timpul să ies puțin din tipare și să încerc și alte modele ceva mai speciale.

Chiuveta-min

Culoarea chiuvetei nu trebuie să fie neaparat albă, dar în același timp ar trebui să se potrivească cromatic și cu restul culorilor din baie. La fel de bine, mi-ar plăcea și o chiuvetă neagră. Cred că dă un plus de eleganță băii și nu cred că ar fi o problemă din punct de vedere vizual.

Ce fel de chiuvetă preferați în baie?

Kamy

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *