Este prea devreme sa ne luam un costum de baie?

Afara este o vreme oribila. Ploua si iar ploua, daca nu ploua este frig si bate vantul si nu-mi vine nici macar sa scot nasul afara. Parca nici daca ningea nu aveam sentimentul asta. Daca ar fi dupa mine as lenevi cateva zile bune si nu m-as misca din pat. As citi, m-as uita la televizor, as sta pe net …. intr-un cuvant leneveala. Nu cred ca sunt persoane care sa nu aiba propria lor versiune pentru acest cuvant. fiecare se relaxeaza in felul lui.

http://www.costume-baie.ro/costum_de_baie_liliana_2_-p65.html?ref=D82C8D16

Desi vremea nu este tocmai prietenoasa majoritatea magazinelor online se pregatesc de vara sau mai exact de plaja. Am vazut o gramada de costume de baie care mai de care mai uschite dar parca imi este peste mana sa ma apuc sa cumpar un costum inca de pe acum. Preturile sunt rezonabile dar ceva parca ma impiedica.

Nu cred ca sunt singura persoana care are 10 costume de baie dar atunci cand vine vacanta si se anunta un week-end la mare sau o saptamana pe cine stie ce plaja sa se panicheze. Parca nici un costum nu este suficient de bun pentru ceea ce avem nevoie parca ar fi mai ok daca am lua unul nou, parca anul asta se poarta un nou tip de costum pe care evident nu il avem sau nu avem nici un costum de baie in culorile anului 2016. Asta da probleme. Sunt sigura ca barbatii nu isi fac atatea probleme. Mai bine zis sunt convinsa ca acele 4-5 perechi de short-uri pe care le foloseste la plaja sotul meu sunt bune si anul asta!

Kamy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *