Alege un mobilier de baie modern

Baia este locul în care ne petrecem o bună perioadă din timp. Acolo ne aranjăm, ne spălăm sau pur și simplu ne relaxăm. Oricare ar fi motivul pentru timpul petrecut în baie, este bine să avem tot confortul. Poți alege un mobilier de baie modern ca să te simți în elementul tău. Fiecare are propriile idei și ceea ce mie îmi place, este posibil ca ție să-ți displacă. Tot ce pot face eu, este să vă prezint varianta mea, iar voi să vă puneți amprenta personală.

model Baie-minAdepta schimbărilor

Sunt o persoană schimbătoare. O fi bine, o fi rău … așa sunt eu. Este posibil ca îmbunătățirile aduse anul trecut, să nu-mi mai fie pe plac anul acesta. Recunosc că la baie nu prea am umblat și nu mi-am pus amprenta personală. Îmi stă pe suflet de ceva timp și cu toate astea n-am luat măsuri din diverse motive. Cea mai mare problemă este că aș vrea să schimb tot și că gresia și faianță îmi cam dau bătăi de cap. ca să le scot o să trebuiască să întorc casa cu fundul în sus.

baza-cu-sertarelavoar-in-consola-65cm-laura-minLa un moment dat va trebui s-o fac și pe asta. Am tot amânat momentul pentru că, așa cum am mai zis, vreau să fac schimbări radicale. Nimic din ceea ce există în prezent nu va mai fi și încă sunt în căutarea aranjării perfecte pentru o baie relativ micuță.

Baie cu cadă sau cabină de duș

Când vine vorba despre un apartament, cu o singură baie sau chiar două, sunt convinsă că majoritatea au optat pentru o cadă. Așa am și eu pentru că nu mă diferențiez cu nimic de restul lumii. Mă bătea gândul să fac o schimbare și să-mi iau o cabină de duș sau chiar să-mi amenajez în locul băii o zonă de duș cu geam securizat și un fel de piatră pe perete. Am văzut câteva astfel de modele care m-au atras.

Problema este că în cadă mai poți zăbovi preț de câteva minute și te relaxezi într-un mod cu totul diferit. Într-o cabină de duș, totul se întâmplă pe repede înainte.

Până mă voi apuca eu de treabă, nu-mi rămâne decât să studiez și să analizez diverse modele de băi și să mă hotărăsc asupra variantei finale. Cel mai mult mi-ar fi plăcut să am o baie puțin mai spațioasă, dar asta chiar nu este posibil! Va trebuie să mă adaptez dimensiunilor actuale!

Ce fel ai vrea să arate baia ta?

Kamy

16 Comments

  1. Saptamana trecuta am cumparat un dulap pentru baie si pot spune ca sunt tare mandra de mine pentru ca l-am montat impreuna cu pustiul meu de 9 ani 😉

  2. Eu la inceput am optat pentru cabina de dus in locul cazii de baie, insa acum ne-am pus cada, am realizat ca este mult mai eficienta mai ales ca fetelor le place apa foarte mult si in cabina de dus nu aveau cum sa “inoate” :)))

  3. Eu prefer sa ma rasfat in cada…Imi place si dusul , dar nu stiu cada are farmecul ei 🙂

  4. Vreau si eu o baie mai spatioasa! In ceea ce priveste mobilierul prefer unul clasic dar cu accente moderne.

  5. Nu-mi vine sa cred, vad si eu o baie care e mai mica decat a mea si credeam ca nu exista asa ceva. Asta-i baiul, vreau sa mobilez frumos baia, dar aproape nimic in afara de mine nu mai incape acolo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *