Becurile cu led sunt la mare căutare, ia-ți și tu de BLACK FRIDAY

Corpurile de iluminat au un rol major în designul unei case, ale unei instituții sau stradale. Alegerea corpurilor de iluminat trebuie să se facă în raport cu arhitectura încăperii, nevoilor noastre și dorinței de a economisi. Acum este o perioadă tocmai bună pentru a investi inteligent și economic în obiecte de iluminat și accesorii pentru casă, când Black Friday ne oferă prilejul de a ne cumpăra produse de bună calitate la un super preț. Pentru că îmi doresc de ceva vreme să achiziționez noi corpuri de iluminat, am de gând să profit de reduceri și sunt în goana după becuri cu led. De aceea am de gând să profit de promoțiile oferite de Savelectro de până la 60 %, dar mai întâi să aflăm câteva lucruri esențiale despre aceste becuri economice și de ce îmi doresc să le achiziționez.

Ce sunt becurile cu led

Becurile cu led sunt becuri economice care folosesc diode limitate de lumină. Becurile cu led au pătruns pe piața articolelor de iluminat încă din anii ’60. Becurile de acest gen sunt disponibile într-o varietate de nuanțe și se regăsesc sub diferite forme și dimensiuni, putând fi utilizate în locuință, magazine și centre comerciale cât și la exterior.

Bec philips-minAvantajele oferite de becurile cu led

Cel mai important avantaj dat de folosirea becului cu led este durata mare de viață. Dacă veți opta pentru achiziția unui bec led Philips, veți reuși să economisiți banii aruncați inutil pe becurile obișnuite care necesită a fi schimbate destul de des. Durata de viață a unor becuri cu led poate ajunge până la 50000 de ore. Consumul redus de energie electrică este un alt atuu pe care îl oferă becurile cu led. Becurile cu led sunt protectoare deoarece nu au în compoziție produse toxice sau dăunătoare. Mă bucură că într-o lume atât de poluată ne gândit şi la mediu. Aceste corpuri de iluminat se dovedesc a fi foarte rezistente în timp, fac față cu succes șocurilor fără a se sparge. Calitatea luminii oferite de becurile cu led este superioară în comparație cu alte tipuri de surse de iluminat. Becurile led sunt foarte apreciate grație faptului că nu generează căldură și nu emit radiații infraroșii sau ultraviolete.

Black Friday Savelectro-minEste momentul să achiziționez noi corpuri de iluminat

Săptămâna aceasta are loc adevăratul Black Friday. Nebunia reducerilor va avea loc în perioada 24-26 noiembrie. Un prilej foarte bun pentru a profita să achiziționați corpuri de iluminat  moderne cu reduceri de până la 60%. Dacă vă doriți să dați un nou aspect locuinței puteți alege să achiziționați spoturi led la un preț de nerefuzat. Arhitectura casei va căpăta un nou aspect mult mai atrăgător. Pentru iluminatul exterior puteți alege proiectoare led care sunt sisteme de iluminat de mare putere ce garantează o economie a energiei față de alte surse de iluminat pentru exterior. Unele site-uri oferă reduceri mari pentru produsele selectate, iar pentru cele care nu sunt incluse în promoții se oferă discount. Utilizând codul SAVBF puteți beneficia de o reducere de 15% pentru acele produse care nu se află în promoția Black Friday.
Savelectro.ro pune la dispoziția clienților corpuri de iluminat și accesorii pentru casă la oferte promoțional și reduceri de până la 60% în perioada 24-26 noiembrie. Puteți alege becuri led care se adaptează arhitecturii casei dumneavoastră și care vă ajută să faceți economii.

Ce părere aveți de oferta de Black Friday referitoare la becuri?

Kamy

13 Comments

  1. becuri led am si eu, adevarul e ca sunt putin mai scumpe dar si consumul lor e mic, Iti scoti banii din consumul curentului si chair se merita cumparate mai ales daca sunt si la reducere

  2. Noi avem becuri clasice, nici macar din alea economice, iar motivul este ca ne am mutat de curand. Am avut alte parti ale casei in plan, de becuri am uitat complet. De becurile led stiu ca sunt un pic mai costisitoare, insa foarte economice, asadar faptul ca au oferta de blackfriday, este minunat!
    Mai ales cand trebuie sa achizitionezi foarte multe becuri.

  3. Si noi ne-am pus in plansa schimbam toate becurile cu din acestea cu led. Macar sa economisim si noi ceva pe partea elecrrica…mai ales ca nu putem sta cu becul stins :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *