Costum de baie din 2 piese

Costumele de baie sunt construite pentru diverse tipuri de persoane și cu siguranță orice persoană se va simți comod în  el dacă îl alege așa cum trebuie. Legea modei se aplică și în cazul costumelor de baie. Nu este nevoie să porți un costum de baie la modă dacă pe tine nu te avantajează.

Costum de baie Shakira

Am fost recent la mare în weekend și nu pot să spun că am văzut diverse tipuri de costume de baie. Unele erau alese corespunzător iar unele parcă erau cumpărate la reduceri și nu se jenau de faptul că erau mai mici decât ar fi fost normal. Nu comentăm și nu acuzăm.

Eu am purtat un costum de baie din 2 piese dar care nu a avut barete de susținere. Așa era din fabrică. Până acum am tot purtat barete care se aseamănă cu sutienul. De fiecare dată ajungeam acasă cu urme de la barete pentru că atunci când intram în apă lăsam baretele, de multe ori stăteam de vorbă și uitam să le las și în felul ăsta inevitabil mă prindea soarele cu tot cu barete. Ghinionul meu. Oricum toate sutienele mele sunt cu barete dar după ce am purtat acest costum aș putea spune că am uitat de restul.

Deși m-am dus la mare pentru 3 zile am plecat cu 6 costume de baie la mine. Nu știu ce a fost în capul meu pentru că oricum nu am purtat decât două. Oricum îmi iau frecvent mai multe bagaje decât este nevoie așa că nu a deranjat pe nimeni costumele mele de baie în plus.

Kamy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *