Halat de baie pentru barbati

Atunci cand in casa este putin mai racoare si desi ai temperatura optima tot simti putin frig sau cand esti foarte obosit si simti ca te ia cu frig trebuie sa mai pui ceva pe tine ca sa rezolvi aceasta problema. Sincer vorbind imi place sa folosesc un halat de baie pentru a ma incalzi. Aceeasi metoda este folosita si de scumpul meu sot.

http://www.depozituldelenjerie.ro/l_l_ricky-p74299.html?ref=D82C8D16

Este foarte interesant sa ne vezi pe amandoi in fotolii imbracati amandoi cu halate care mai de care mai pufoase. Am gasit un halat care pare extrem de pufos si mi-as dori si eu unul. Vreau sa il cumpar pentru sotul meu pentru ca vie ziua lui si ar fi un cadou extrem de frumos. In plus poate fi folosit si dupa ce iese din baie si absoarbe apa foarte bine. Iubesc halatele de baie.

http://www.depozituldelenjerie.ro/l_l_bruce-p73994.html?ref=D82C8D16

Un singur aspect mai ramane de pus la punct si acela este referitor la model. La cat de mult imi plac aceste halate chiar ma gandesc sa ii cumpar si tatalui meu unul. Nu m-am hotarat exact ce model de halat de baie voi alege dar este cert faptul ca stiu ceea ce vreau sa ii fac cadou. Parca acest halat pare ceva mai pufos ca primul asa ca l-as prefera pe acesta. In plus culoarea gri este una dintre culorile mele de suflet.

Mi-ar place sa aud si parerea voastra referitor la acest produs. mai sunt persoane care au aceeasi idei ca si mine? Va plac modelele alese?

Kamy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *