Îngrijirea tenului în 3 pași cu produse Green Lab

Green Lab este o firmă românească recent lansată pe piața românească care a lansat 3 produse de îngrijirea a tenului. Accentul se pune pe calitate și acest lucru se vede în ambalaj, dar și în produsul propriu zis. Am folosit această combinație de produse și vreau să vă împărtășesc experiența pe care am avut-o eu cu ele și sper să vă ajute și pe voi într-o viitoare decizie.

Green lab-min

Am să scriu un articol despre aceste 3 produse. Am foarte multe de spus și totuși voi încerca să scriu exact la subiect ca să nu mă lungesc foarte mult. Voi povesti puțin despre demachiant, crema de zi și crema de noapte de la Green Lab. Acestea sunt produsele necesare oricărei femei din rutina sa de îngrijire.

Demachiant Green labDemachiant cu ulei de sâmburi de struguri Green Lab

Primul pas în curăţarea tenului este demachierea. Dimineața tenul se spală cu apă și se șterge cu o dischetă demachiantă pentru a elimina orice urmă de mizerie de pe ten. Abia după acest pas tenul se pregătește pentru hidratare și machiere. Seara se demachiază bine până când discheta folosită iese perfect curată și apoi eu folosesc o loțiune tonică sau mă spăl pe față. Acesta ar fi un ultim pas înainte de a-mi aplica crema de seară. Oricum ar fi, demachiantul trebuie să fie de nelipsit.

Demachiantul de la Green Lab are o consistență densă, ușor gelatinoasă. Nu curge de pe dischetă și nu trebuie să insiști foarte mult pentru a curăța tenul. Face față foarte bine unui machiaj mai complex. Îmi place că nu îmi creează nici un diconfort în zona ochilor și tenul meu îl tolerează foarte bine. Un alt aspect important este că nu-mi lasă tenul gras.

Ingrediente demachiant-min

Ingredientele sunt cele de mai sus. Le-am pus pentru persoanele care pun preț pe acestea și știu să le deslușească. Eu am înțeles că acestea sunt bune pentru ten și foarte prietenoase. În plus, conține și ulei de sâmburi de strugui, vitamina E, unt de cacao, unt de shea și alantoină. Toate acestea fac o treabă foarte bună și sunt benefice tenului.

Crema de zi green lab-minCrema de zi Green Lab

Mi-am făcut un ritual în a folosi cremă de zi. Dimineața mă trezesc, mă spăl pe față și mă șterg cu șervețele de hârtie obligatoriu, mă șterg cu o dischetă demachiantă și aia apoi aplic crema de zi. Crema de la Green Lab are o textură lejeră care intră rapid în piele fără foarte mult masaj. Important este că nu lasă nici o peliculă grasă la suprafața pielii și tenul se simte foarte fresh și pregătit pentru machiaj. Tocmai din acest motiv, o consider o bază de machiaj extraordinară.

Crema de zi-min Ingrediente crema de zi-min

Produsul are pompiță care dozează suficient produs. Îmi place mult acest aspect pentru că nu te bălăcești în cremă. Aceasta este cel mai igienic mod de a folosi o cremă. Produsul dozează suficientă cremă și nu se face risipă absolut deloc. Are un termen de 12 luni de la prima folosire, dar eu sunt convinsă că nu va rezista până atunci pentru că am introdus–o în rutina mea zilnică de îngrijire.

Crema de noapte-minCremă de noapte Green Lab

Acum ceva timp uitam mai tot timpul să folosesc cremă de noapte. Pentru a evita aceste probleme, mi-am pus cremele de noapte lângă pat și înainte de a mă băga în pat mă dau cu cremă pe față și abia apoi mă bag la somn. Crema de noapte are un rol foarte important pentru că ea acționează pe toată perioada nopții când fața este curată. Nu aplicați niciodată cremă de față pe fața murdară. Trebuie ca aceasta să fie curată.

Crema de noapte green lab-min Ingrediente crema de noapte-min

Crema seamănă foarte mult ca și consistență cu crema de zi. Diferența o face eticheta pentru că altfel nu găsesc nici o diferență între cele două. Intră repede în piele și mă împac foarte bine cu ea.

 

Aceste produse au intrat rapid în rutina mea de îngrijire a tenului. Mă împac bine cu ele și cred că o bună perioadă de timp. Se pot cumpăra de pe site-ul lor www.green-lab.ro și cred că în curând vor putea fi găsite și pe alte site-uri de cosmetice.

Folosiți aceste produse? Ce părere aveți despre aceste creme de la Green Lab?

Kamy

19 Comments

  1. Nu le-am folosit dar am auzit doar de bine despre ele si sunt convinsa ca sunt bune pentru ca au in compozitie ulei din samburi de struguri pe care eu il ador.

  2. N-am folosit produsele acestui brand, dar am intrat pe site de cateva ori. Voi comanda pana la urma produsele care mi-au facut cu ochiul! Multumesc de recomandare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *