Produse de ingrijirea parului la preturi de producator

Pentru mine produsele de îngrijire a părului ocupă primul loc în topul preferințelor mele. Un păr curat și perfect îngrijit spune multe despre persoana cu care porți o conversație. Fiecare parte a corpului parcă are prioritățile ei și evident că nu mă refer la un păr curat și un ten neîngrijit.

Eu mă vopsesc foarte des și culoarea aleasă este blond. Se știe că această culoare afectează firul de păr și trebuie să ai o atenție mai deosebită pentru păr. Datorită acestui fapt mi-am cumpărat în permanență produse care să mă ajute să îmi mențin părul cât mai frumos și sănătos. Pe lângă faptul că folosesc vopsea de păr cam la o lună și jumătate folosesc și placă de păr sau ondulator. În mod cert nu îmi las părul nearanjat iar aceste tratament cu aer cald îmi deteriorează și el părul. Cu ajutorul produselor pe care le folosesc și datorită faptului că mama este coafeză reușesc să îmi mențin părul frumos, sănătos și strălucitor.

sampon-dove-color-care-min

Șampon Dove Color Care – ImportDirect.ro

Nu folosesc produse scumpe și mă mulțumesc cu ceea ce găsesc în magazine, hypermarket, market sau se mai întâmplă să cumpăr produse dermato cosmetice din farmacii. În ultimul timp am realizat că farmaciile au un preț ridicat și orice fel de card ai avea tot sunt scumpe produsele așa că am ales varianta online.

De ce prefer cumpărăturile online

În primul rând online este mult mai ușor să faci diferențe de preț și să alegi acel produs pe care ți-l dorești la un preț minim. Nu are rost să plătești în plus pentru un produs dacă îl poți achiziționa mai ieftin din altă parte. Este foarte importnt să poți găsi un magazin online care să aibă o gamă diversificată de produse și care să îți faciliteze plata transportului. Nu faci nici o economie dacă îți cumperi produse ieftine de pe 2 site-uri și pentru ambele trebuie să plătești transport.

ImportDirect.ro este unul din site-urile recent descoperite care are o gamă extrem de variată de produse și de unde aș avea ce să îmi cumpăr. Prețurile sunt de producător iar aici am găsit cele mai mici prețuri ever la foarte multe produse pe care eu le folosesc și cu care am putut să le compar. Să cumperi un șampon Dove cu 6 lei este chilipir curat.

balsam-dove-color-care-min

Balsam Dove Color Care – ImportDirect.ro

În concluzie șamponul și balsamul ajung foarte ieftin. Cu acești bani îți poți cumpăra dintr-un market un șampon iar de aici 2. Economia este vizibilă și trebuie să văd cum fac să îmi iau și eu produse de pe acest site. Aceste colaborează direct cu producătorii iar adaosul lor este foarte mic.

fixativ-wella-min

Fixativ Wella – ImportDirect.ro

Am găsit pe site și fixativul meu preferat … doar 8 lei! Să tot faci cumpărături de la ei. Pe site găsiți produse de la îngrijire casă, cosmetice, îngrijire păr până la parfumuri sau chiar promoții la o gamă selecționată de produse. Dacă sunteți curioși puteți intra pe site-ul lor să vă convingeți.

Mai multe detalii găsiți pe site-ul lor www.ImportDirect.ro

Str. Garii nr. 4/D, Gheorgheni, Jud. Harghita 535500
continentalaz@gmail.com
Fix — 0366 401 113
Mobil — 0755076005

Kamy

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *