Cântărețul meu favorit este Smiley

Mai sunt persoane care nu-l cunosc pe Smiley? Nu cred. Este un artist atât de popular și atât de implicat în diverse proiecte, că ți-ar fi aproape imposibil să nu fi auzit de el. Pot să spun că-l cunosc de când era mic sau mai exact de când era în trupa Simplu. Mi se părea un băiețel simplu care încerca să se afirme cu mișcări de break dance. Șansa, norocul sau chiar talentul l-au propulsat pe culmile succesului și acum este iubit de multă lume.

Care este melodia ta preferată de la Smiley?

Smiley scoate hit-uri pe bandă rulantă. În ultimul timp orice melodie lansează, devine instant hit și este propulsată în topuri. Am multe melodii pe care le ascult pe repeat și care îmi plac. Cu toate astea, Insomnii este melodia de care nu mă plictisesc niciodată și parcă mă liniștește cumva.

Ce mă fac cu tine de azi mi s-a părut ușor ciudată la o primă audiție. Chiar mă gândeam că este o melodie cu niște versuri puțin sucite. Când am realizat că este Smiley, deja am început s-o îndrăgesc. Sunt convinsă că multe persoane agreează sau îndrăgesc mai mult unele piese și prin prisma cântărețului care își pune amprenta.

Smiley-minConcerte susținute de Smiley sau cum poți face să asculți live melodiile lui

Smiley este o persoană implicată dat fiind faptul că este în juriu la Vocea României, prezentator la Românii au talent, are Hahaha Production împreună cu fratele său, are concerte și îmi place să cred că mai are timp și pentru viața personală.

Am auzit vocea lui live o singură dată la un concert în aer liber. Face o atmosferă frumoasă, are fler și pare o persoană caldă. Chiar dacă programul a durat aproape o oră, nu m-am plictisit deloc și mi-a plăcut ceea ce-am auzit. Dacă nu ați fost la un concert de-al lui, chiar vă recomand sau pe Global Booking puteți lua contact Smiley și cere detalii pentru invitarea acestuia la un eveniment.

Ce artist ți-ai dori să îl vezi live?

Kamy

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *