De ce este bine să-ți alegi anvelopele de iarnă de la AnveloStar.ro

O mașină este o plăcere și este foarte utilă pentru o femeie. Într-o primă fază, mașina poate fi accesoriul perfect care nu ar trebui să te coste foarte mult întreținerea ei. În realitate, mașina este un accesoriu care are nevoie de foarte multă atenție și trebuie să ai grijă și la nevoile ei.

Când te folosești de mașină, nu este suficient să te urci în mașină și să te deplasezi dintr-o parte în alta. Ea mare are nevoie și de revizii sau chiar de o completare cu câțiva consumabili cum ar fi lichide de parbriz, completare cu ulei sau antigel.

Anvelope noi pentru perioada rece

Nu am făcut niciodată pană și nici nu-mi doresc să mă trezesc cu cauciucul spart în mijlocul intersecției. Cauciucurile trebuiesc verificate de fiecare dată când te urci la volan. Evident că tehnologia a evoluat și dacă aveți o mașină cu senzor pe roi, ele fac treabă în locul meu. Mă anunță atunci când am o presiune scăzută în roți sau chiar când am un cui în roată și alte probleme de acest gen. Îmi plac mașinile acestea inteligente pentru că te scutesc de a mai fi atentă la detalii care nu sunt pentru femei.

Anvelopele se uzează și ar trebui schimbate după cel mult 3 ani. Anvelopele sunt pentru vară sau pentru iarnă și trebuie să le schimbăm în funcție de sezon. Acestea sunt special concepute ca să reziste la temperaturi foarte ridicate sau dacă vorbim despre cele de iarnă, sunt speciale pentru temperaturi scăzute și o aderență mult mai bună pe zăpadă.

De ce să ne luăm anvelopele de pe AnveloStar.ro

anvelope-iarna-continental-18560r14-winter-contact-ts860-minÎn primul rând este ideal să le cumpărăm online pentru că acestea ajung la ușă fără pic de efort. Cu alte cuvinte sunt la un click distanță. Este de preferat să cumperi online pentru că prețurile pot diferi de la o firmă la alta și în acest fel poți verifica prețul anvelopelor dorite.

anvelope-iarna-michelin-24545r20-latitude-alpin-la2-minRaportul calitate/preț/promptitudine al site-ului AnveloStar.ro este excelent și am  preferat să îmi achiziționez atât eu cât și tatăl meu anvelope de la ei pentru că am fost mulțumită. Am fost mulțumită de ce am găsit pe site și pentru mine am ales anvelope Michelin, iar pentru tatăl meu am ales unele Continental. A fost o discuție aprinsă referitoare la alegerile făcute. El își dorea o anumită marcă, iar preferințele mele erau cu totul altele. Poate pentru că mărcile maşinilor noastre sunt diferite.

Se vede o îmbunătățire a aderenței a mașinii de când mi-am pus cauciucuri de iarnă. Mașina merge mult mai bine și parcă și eu am o siguranță mult mai bună.

Femeile pot fi șoferițe la fel de bune ca bărbații

Văd din ce în ce mai multe femei și aș vrea să alung mitul precum că femeia la volan sunt un dezastru. Spun asta pentru că am văzut și mulți bărbați care nu sunt deloc atât de buni pe cât și-ar dori.

În ceea ce mă privește, îmi știu plusurile și minusurile în ale condusului. Poate că nu sunt atât e înfiptă ca un șofer profesionist, dar nu mă au în lături de la condus!

Drumuri line vă doresc!

Kamy

One Comment

  1. Este normal ca atata timp cat ai o masina sa te ingrijesti e buna ei functionare. Stiu ca anvelopele trebuiesc schimbate in fiecare sezon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *