Picturile pe față scot din impas orice petrecere de copii

Copiii sunt fascinați de picturile pe față. La fiecare petrecere de copii, au inclus în program și o astfel de activitate. Animatorii care se ocupă de copii știu exact când să introducă această activitate pentru ca să-i țină pe copii atrași de tot ceea ce se petrece acolo.

Loc de joaca-minLa începutul petrecerii copiii sunt lăsați să se joace liber pentru că sunt plini de energie. De cele mai multe ori vin de acasă și nu au avut timp sau dispoziția necesară. Evident că întâlnirea cu alți copii sau chiar cu prieteni îi face să fie un fel de competiție între ei și sunt foarte bucuroși să se revadă.

După ce aceștia dau o tură a locului de joacă, văd exact unde sunt poziționate principalele atracții, urmează o sesiune de dans. Copiii sunt fascinați de acel sincron propus de o domnișoară care-i îndrumă cum să se miște. Mi-a plăcut s-o admir și eu pe Cristina la ultima petrecere cum se chinuia să țină pasul cu restul copiilor.

pictura pe fata-minAbia după aceste etape urmează și pregătirea pentru pictura pe fata. Dacă m-ar întreba cineva pe mine, aș zice că este cel mai important moment din petrecere. Creativitatea le este lăsată să zboare și fiecare are câte o cerință și ar vrea să fie transformat în personajul favorit din desene animate. Eu când am auzit ce fel de cerințe au copiii, aș fi zis că nu prea se poate realiza, dar am fost uimită să văd cât de ușor sunt de realizat și că cele mai complicate cerințe au soluții ușoare.

Fără un gram de talent, clar nu se poate realiza nimic. Trebuie să ai puțin antrenament și imaginație ca să faci față tuturor cerințelor. Fetițele ceva mai mari, intrate de ceva timp la școală, vor să li se facă un fel de machiaj cu sclipici și codițe la ochi. Cei mici vor prințese, tigri, pisică, minnie, etc. Am auzit atât de multe variante că am rămas și eu uimită de cererile lor.

Culorile folosite pentru picturile pe față au ingrediente curate, nu au parabeni și nu pătează. este important să fie folosite culori speciale pentru această etapă. În felul ăsta nu are ce să li se întâmple celor mici și fața lor este în siguranță.

Va plac picturile de pe faţa piticilor?

Kamy

11 Comments

  1. Mie mi-ar placea sa pictez copiii pe fata, mi se pare foarte dragut cand ei sunt atat de fericiti si entuziasmati de acest lucru!

  2. Am si eu o prietena care este animatoare la petreceri de copii. Una dintre sarcinile sale este sa picteze copiii pe fata. Mereu imi spune ca, copiii vin cu cele mai funny idei de pictat: de la printese si supereroi pana la cele mai ciudate animale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *