Un somn odihnitor și sănătos cu o pernă medicală

Perna este produsul obligatoriu pentru confortul nostru nocturn și un somn odihnitor. Perna potrivită poate contribui la ameliorarea unor afecțiuni ale sănătății, cum ar fi problemele de coloană sau gât. Accesoriile medicale ne pun la dispoziție o gamă variată de perne medicale, în funcție de problemele de sănătate pe care le avem.

Perna medicinala-minPerne medicale în funcție de problemele de sănătate

Afecțiunile osoase sau articulare ale gâtului, spondiloza cervicală, sunt probleme deranjante pentru gât. Pentru astfel de probleme se recomandă o pernă medicală relaxantă pentru gât.

Perna ortopedică

Persoanele care lucrează mult timp la birou, conducătorii auto sau persoanele care vizionează îndelung la tv, se pot confrunta cu afecțiuni ale zonei lombare. O pernă ortopedică are rolul de a elimina durerile cervicale și lombare. O astfel de pernă ortopedică adaptează zonelor cu probleme cum ar fi zona taliei și șoldului. Perna ortopedică poate fi folosită atât la domiciliu cât și la locul de muncă. Puteți folosi perna ortopedică chiar și în timpul condusului, nu este incomodă și creează un plus de confort în timpul șofatului.
O pernă ortopedică cervicală asigură o poziție confortabilă și își păstrează forma vreme îndelungată. Aceasta vă ajută să scăpați de problemele lombare și dureri de spate. Are menirea de a susține poziția capului și de a menține vertebrele cervicale într-o poziție normală.

Perna pe canapea-minPerna cervicală

Tot mai multe persoane întâmpină afecțiuni ale coloanei vertebrale în zona cervicală. O pernă cervicală are rol preventiv contra acestor probleme și un puternic efect terapeutic în ameliorarea simptomelor deja existente. O pernă cervicală pentru pat sprijină capul și gâtul și ajută la reducerea presiunii asupra coloanei verticale în zona cervicală. Datorită acestei perne, coloana vertebrală se va relaxa și vă veți bucura de un somn odihnitor. O pernă cervicală de cea mai bună calitate vă ajută să vă desfășurați activitățile zilnice în condiții normale. Când durerea cervicală apare în combinație cu alte afecțiuni, ea poate deveni cronică și permanentă. De aceea trebuie să alegi o pernă cervicală de calitate buna. Obiectivul acesteia este de a ameliora durerea și de a reda mobilitatea funcției cervicale. O astfel de  pernă este specială pentru că reduce tensiune de la nivelul gâtului.

Nici perna nu mai e ce a fost

Majoritatea oamenilor consideră perna cel mai important element pentru un somn odihnitor. Pernele de puf sau cele sintetice nu mai sunt la mare căutare ca odinioară, pernele medicale – din spumă sau gel sunt pernele prezentului. Pernele obișnuite găzduiesc o serie de microbi, sunt incomode și pot dăuna sănătății, agravând anumite probleme. Pernele medicale se regăsesc sub diferite forme care se adaptează spațiilor în care ne aflăm, dormitor, sufragerie sau birou, și se pliază zonelor cu probleme. Este foarte important să optați pentru o pernă medicală care să vă ajute să vă recăpătați mobilitatea și să scăpați de neplăcutele dureri.

Tu ce fel de pernă folosești ?

Kamy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *