Revelion în Cuba? Suna extraordinar de bine

Revelionul este trecerea între ani, este acel moment unic în care simți că totul o ia de la capăt și pe care-l aștepți cu drag. Îmi place să trăiesc din plin această zi și tocmai din acest motiv prefer să mă distrez și să mă bucur de această zi. De cele mai multe ori am petrecut revelionul la restaurante. Parcă a intrat totul într-o rutină și în fiecare an fac cam același lucru doar că schimb restaurantul.

Cuba revelion-min

Vrei să mergi de revelion in Cuba cu tui-travel?

Mi-a trecut fulgerător o idee prin minte de mă orienta în acest an spre Cuba. Am văzut câteva oferte de la tui-travel și asta m-a făcut să mă gândesc mult mai departe decât ceea ce fac eu de obicei. Ar fi ca un vis împlinit și mi-aș dori să pot să văd o țară nouă și să văd cum petrec străinii într-un astfel de moment.

De exemplu, paștele am înțeles că nu este atât de spectaculos la străini. Tradițiile noastre sunt ușor diferite și faptul că nu auzi slujba de Înviere poate să te ducă cu gândul că nimic nu se compară cu tradiția de acasă. Crăciunul are farmecul lui și este bine să-l petreci în familie. Este frumos să primești daruri și să oferi în acea perioadă. Nimeni nu mănâncă atât de mult și bine ca noi și purcelul este pus la loc de cinste.

De Revelion, în schimb, totul cade într-o monotonie. Perioada dintre Crăciun și Revelion pare foarte plictisitoare și ai impresia că totul stă în loc. Această ieșire ar salva situația și cred că ai avea numai amintiri memorabile.

Hotel din Cuba-min

Renunță la zăpadă de Revelion și bucură-te de soare

Vedetele își fac vacanțele de iarnă în destinații exotice și renunță la zăpadă pentru soare. Cred că este un sentiment tare interesant să pleci de la frig și să aterizezi într-o destinație în care este cald și totul se desfășoară ca în perioada de vară. Eu cred că aș fi impresionată de acest aspect și mi-aș dori să experimentez.

Un astfel de revelion nu este pentru totă lumea, dar un bilet luat din timp și o vacanță planificată cu ceva timp înainte te poate ajuta să te organizezi mult mai bine și de ce nu să beneficiezi de ceva reduceri. Pe tui-travel au foarte multe oferte de acest gen și este păcat să nu profităm

Kamy

One Comment

  1. In ultimii ani am petrecut acasa Revelionul pentru ca o avem pe cea mica si este mai greu cu ea…Dar un revelion in Cuba ar reprezenta o vacanta de neuitat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *