Somn relaxant

Pana acum nu puneam mare pret pe somn.Mi-am dat seamacat de important este somnul abia dupa aparitia copilului. La scurt timp dupa ce a venit pe lume Cristinuta noptile mele erau din ce in ce mai scurte si impartite in zeci de mii de fractii. Desi citisem inainte de a naste ca trebuie sa ma odihnesc cat pot de mult, am zis ca exagereaza acele mamici. Am inceput sa le dau dreptate si sa profit ca ea dormea 30 min si sa ma odihnesc si eu.

Perioada aceea poate nu ar fi atat de critica dar in momentul in care tu nu esti odihnita si copilul plange si nu se opreste o ora, doua, trei …. deja iti vine sa iti iei campii si sa iesi pe strada la 2-3 noaptea pentru ca afara este mult mai liniste ca in propria casa. Ma bucur ca am trecut cu brio de acele momente si daca ar fi sa o iau de la capat nu ar fi nici o problema dar as prefera un bebe de la 3 luni. Sa trecem peste acest aspect pentru ca o mare parte din aceste probleme le-am relatat la timpul potrivit.

http://www.e-lenjerie.ro/pijama_de_dama_sonia_kr_r_kr_sp_-p68455.html?ref=D82C8D16

Astazi vreau sa va vorbesc despre pijamale. Iubesc combinatia din 2 piese. Imi place sa port pantalon scurt si tricou. M-am dezobisnuit sa port pijamale groase si imi place sa simt asternuturile curate si frumos parfumate si imi place sa port tricouri pntru ca simt o lejeritate maxima. Eu oricum dorm invelita indiferent de anotimp asa ca daca afara este ceva mai rece folosesc o pilota adecvata si totul este asa cum mi-am dorit.

Kamy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *