O lenjerie de pat 3d – un articol casnic romantic

O lenjerie de pat oferă confort și clipe romantice. Lenjeria de pat este un articol pentru casa de care membrii familiei se bucură. Buna calitate a unei lenjerii de pat protejează pielea și ne asigură confort. Când vorbim de o lenjerie de pat 3d vorbim deja de un articol util al cărui estetic ne încarcă de energie și ne oferă energie pozitivă.

lenjerie-3d-life-din-bumbac-100-ranforce-cottonbox-letters-4970-800x600Lenjeria de pat – cadoul pentru aniversarea noastră
Sunt o fire romantică și momentele importante ale vieții noastre nu trec fără a fi marcate până la cele mai mici detalii. În alți ani obișnuiam să îmi surprind soțul cu o cină romantică, iar el se ocupă de crearea unui ambient plăcut în dormitor. De la lumânările parfumate la petale de trandafiri, pe patul din dormitor pe care trebuia sa îi adun a doua zi petală cu petală.
Anul acesta am decis să facem schimb de locuri. I-am cedat soțului bucătăria, iar dormitorul a căzut în sarcina mea. După o zi lungă și obositoare, patul din dormitor pare că ne cheamă și nimic nu se compară cu o lenjerie de pat moale și confortabila. Ador să schimb des așternuturile și sunt înnebunită după imprimeurile inedite.
O lenjerie de pat 3d asigură un look deosebit oricărui dormitor. Alegerea modelului lenjeriei de pat 3d potrivit pentru aniversarea noastră a fost foarte grea. Atâtea modele viu colorate de parcă e trimit în inima naturii sau ne dă senzația că animăluțul de pe lenjerie care pare că îți vorbește. După mai bine de o oră de vizionat lenjerii de pat 3d am ales o lenjerie de pat cu inimioare și ursuleți.
Culorile sunt foarte puternice și nu mai este necesar sa recurg la alt decor pentru pat. Mesajul transmis de imprimeul lenjeriei este foarte clar. Soțul meu a fost tare încântat de surpriză. Materialul este foarte plăcut la atingere și delicat cu pielea.

lenjerie-3d-life-din-bumbac-100-ranforce-cottonbox-natali-4949-800x600Decorami.ro – magazinul online al căminului tău

Am cumpărat minunata lenjerie de pat 3d de pe decorami.ro. Modelele deosebite si prețul foarte bun al lenjeriei m-au determinat să comand produsul. Lenjeria de pat a ajuns la mine în numai 24 de ore. Calitatea lenjeriei de pat este una superioară. Cusăturile țesăturii sunt impecabil realizate, materialul nu este pretențioase și nu se degradează structura lor la spălare.
Magazinul Decorami.ro oferă foarte multe modele de lenjerii de pat pe care le puteți plăti la ridicarea comenzii. În cazul în care nu sunteți mulțumiți de produsul comandat aveți drept de retur termen de 14 zile de la achiziție. Pachetul lenjeriei de pat conține un cearceaf pentru pat, un cearceaf pentru pilotă și două fețe de pernă. Materialul lenjeriei de pat nu este pretențios, nu se mototolește repede, nefiind obligatorie călcarea lui după fiecare spălare.

Kamy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *