PestRepeller te poate ajuta să scapi de dăunători

Să locuiești la casă este tot ce ți-ai putea dori. Cu toții visăm să locuim la curte și să ne bucurăm de o grădină imensă, de un foișor în care să ne bem cafeaua dimineața și să ne punem gândurile în ordine pentru ziua care tocmai a început. Se întâmplă ca uneori planurile să nu corespundă și să fim deranjați de micii musafiri nepoftiți. Pentru a putea combate aceste probleme, avem nevoie de soluții miraculoase care să ne ajute.Cartita pestrepeller

Grădină devastată de dăunători

Grădinăritul este una dintre micile mele pasiuni. Îmi place să am grijă de plante și să le văd crescând din mâna mea. Mă atașez de fiecare în parte și ele la rândul lor îmi oferă mici bucurii. Iubesc florile și îmi place să-mi pun flori diverse prin curte care să-mi însenineze ziua. Mă relaxează să am grijă de ele și să le ud ori de câte ori  este nevoie.

Am și o mică grădină de legume. M-am gândit să le folosesc pentru consum propriu și să mănânc legume BIO pe care știu sigur că nu le stropesc cu cine știe ce substanțe. Este drept că în restul anului consum suficient de multe legume care nu se știe cum sunt crescute, dar asta este.

Într-una din dimineți m-am trezit cu grădina ușor răvășită. Nu știam exact ce  s-a întâmplat și documentându-mă am aflat că aceste probleme se datorau cârtiței care își făcuse galerie de-a lungul grădinei mele. Situația în care mă aflam eram una extrem de neplăcută pentru că îmi este frică și scârbă de aceste animale. Același sentiment îl am și pentru șoareci.

Pestrepeller cartita-minSoluții anti-cârtiță

Așa am aflat că aceste animale sunt foarte greu de alungat și trebuia să acționez cât mai rapid pentru că riscam ca toată grădina mea să fie pusă la pământ. Cea mai eficientă rezolvare a venit de la pestrepeller.ro, unde am găsit o ofertă ecologică și eficientă. Soluția venea de la un aparat solar care era amplasat în grădină și acesta scotea ultrasunete timp de 3 secunde la interval de 40 de secunde care alungau cârtițele. Aria de acoperire a unui aparat solar de acest gen eram de 700 m și cum grădina mea era puțin mai mare, am încercat să pun din loc în loc pentru a acoperi toată suprafața.

Aparatul solar este eficient și împotriva șoarecilor, dar și a furnicilor. Acesta se încarcă cu energie solară și tot ce a trebuit să fac, a fost să amplasez strategic totul. Eu am scăpat foarte repede de ele și mă bucur că a fost eficientă soluția găsită pentru că aceasta o consideram a fi cea mai ușoară.

În concluzie, PestRepeller m-a ajutat să-mi pun grădina la adăpost și în acest mod nu mai am nici grija rozătoarelor. Cu toții știm că la casă mai apar și rozătoare atunci când ne așteptăm mai puțin. Grădina este ferită de astfel de pericole și sper ca pe viitor să nu mai am musafiri nepoftiți de acest gen.

Kamy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *