O experienta placuta cu un service auto din Bucuresti

Anii trecuți făceam drumuri Galați – București destul de des. Cel puțin o dată la 3 luni mergeam cu treabă pe acolo și mă bucuram și de multele mall-uri și de acea viață pe care o duc oamenii din București. Sunt atât de diferiți acei oameni și de preocupați de problemele lor încât nu văd ce se întâmplă în jur. Îmi amintesc și acum când am fost printre primele dăți în București și când s-a făcut verde la semafor era un puhoi de lume care trecea care mai de care mai grăbită și mai agitată.

pic_fata-service_375431_large

O dată ce intri în acel ritm cred că este mult mai ușor să te obișnuiești î București. Eu sunt obișnuită cu liniștea din Galați. La noi nu se întâmplă nimic. Lumea merge liniștită pe stradă, fără să îi vezi agitându-se prea tare, la trecere nu vezi așa aglomerație ca în București chiar dacă ești în buricul centrului și nici locuri de muncă nu sunt prea multe. Am impresia că Galațiul se scufundă încet – încet.

Am avut momente în care mi-am dorit mult să mă mut în București dar nu am avut susținerea persoanelor apropiate și am renunțat ușor și m-am mulțumit cu vizitele făcute din când în când.

Săptămâna trecută am mers într-o plimbare și soțul meu avea treabă în sectorul 3. M-am gândit că ar fi perfect să îl las pe el să își facă treaba și ca să nu stau 3 ore lângă el, să iau mașina și să mă duc la un mall să beau o cafea sau să îmi mai clătesc și eu ochii.

După nici 2 km de mers mașina a început să facă figuri și am rămas în mijlocul intersecției. Muream de rușine și nu știam cum să fac să trag mașina pe marginea drumului. Am pus pe avarii și m-au văzut câțiva șoferi că mă chinuiam să urnesc mașina și m-au ajutat să o trag pe dreapta. Credeam că am stat în acea intersecție o veșnicie. Mi-am sunat o prietenă din București și am întrebat-o unde să duc mașina și i-am precizat că am nevoie de un service auto în sector 3.

Câteodată mai am și noroc pentru că acel service auto era la 5 minute de mers pe jos de locul în care mă aflam și acei băieți au venit să îmi ridice ei mașina. Service-ul are și o sală de așteptare unde poți vedea exact ceea ce se lucrează la mașina ta iar cafeaua din mall am luat-o în service. Intervenția a fost minoră și problema a fost rezolvată rapid și cu costuri minime. Mă bucur că am reușit să întâlnesc atâtea persoane săritoare.

Ulterior am aflat că acel service auto are un magazin de piese auto dar și un magazin online www.f5auto.ro și este cunoscut în rândul bărbaților.

Kamy

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *