TOP 3 industrii de SUCCES din România!

În România ultimilor ani s-a înregistrat o creștere rapidă a interesului pentru dezvoltarea business-urilor personale. Astfel, după cum demonstrează un studiu, atât tinerii, cât și cei cu un minimum de experiență s-au implicat în proiecte de tip START-UP, cu scopul de a-și face cunoscute ideile, transformându-le, astfel, în afaceri prospere. Află în cele ce urmează, care sunt domeniile pentru care s-a manifestat cel mai mare interes și ce industrii încep să aibă din ce în ce mai mult succes.

Iată ce industrii din România sunt în creștere în prezent:

horeca-min

 • Industria HoReCa
  Denumire ce reprezintă o abreviere a cuvintelor Hotel/Restaurant/Catering, industria horeca a avut o creștere semnificativă în ultimul deceniu, ca urmare a faptului că interesul și nevoia pentru astfel de servicii au crescut, la rândul lor. Astfel, tot mai mulți antreprenori se dovedesc a fi interesați să își deschidă un restaurant, un hotel sau o cafenea. Însă pentru a reuși să mențină o atmosferă plăcută, ei aleg produse de calitate și comanda de la Arli odorizante profesionale, asigurându-se astfel de mulțumirea clienților. Nouă din zece manageri de hotel spun că ambientul și igiena se află printre primele lucruri care le aduc succesul.
  industria imobiliara-min
 • Industria imobiliarelor
  Înregistrând un succes enorm, de la an la an, industria imobiliarelor nu pare să își mai oprească dezvoltarea. Drept dovadă stau zecile de ansambluri rezidențiale, finalizate sau în proces de finalizare, printre care se numără și Cubicresidence. Dacă ești interesat de achiziționarea unui apartament, acceseaza adresa web, ca să vezi case de vânzare la prețuri foarte avantajoase. Cel mai interesant este faptul că foarte multe dintre ansamblurile rezidențiale au fost vândute sau închiriate chiar înainte de terminarea lucrărilor. Acest lucru demonstrează interesul tot mai crescut al românilor pentru investițiile pe termen lung, cei mai mulți dintre aceștia dorindu-și să își cheltuiască veniturile în moduri inteligente.
  industria farmaceutica-min
 • Industria farmaceutică
  În ceea ce privește industria medicamentelor, creșterea ce s-a manifestat în ultimii ani se datorează pătrunderii pe piața farmaceutică a investitorilor străini. Aceștia fie i-au acaparat pe producătorii locali, fie și-au deschis sucursale individuale. Un alt lucru care merită menționat cu privire la acest domeniu este acela că majoritatea produselor medicamentoase din România sunt importate. Totuși, acesta este un domeniu relativ stabil și prosper, față de alte sectoare economice ale țării.

Vrei să îți deschizi o afacere sau ai deja una și ți-ar plăcea să te reprofilezi? Acum ca ai aflat care sunt cele mai profitabile domenii, poți să le iei în considerare și să-l alegi pe cel care și se pare cel mai adecvat. Ideile bune sunt cele care au întotdeauna succes!

Kamy

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *