Lenjeria de pat ne poate influența somnul

Lenjeriile de pat sunt foarte importante pentru sănătatea noastră. Pentru un somn odihnitor și relaxant aveam nevoie de o lenjerie de pat de calitate. În momentul în care ai o lenjerie curată și călcată parcă și în casă miroase a nou și altfel te îmbie la somn. Trebuie să ne gândim că jumătate din viață ne-o petrecem în dormitor și ăsta este cel mai important aspect ca să putem investi în confortul dormitorului nostru.

lenjerii-pat-bumbac-ozdilek-ranforce-minCe așteptări am de la o lenjerie de pat

Lenjeria de pat este elementul cel mai important din tot dormitorul pentru că are un impact vizual foarte mare. În momentul în care intri în dormitor, lenjeria de pat îți captează toată atenția și te atrage ca un magnet. Ai mari așteptări de la aceasta și trebuie să îți îndeplinească toate cerințele pentru a fi pe deplin mulțumită.

lenjerii-de-pat-bumbac-oferta3piese-minCalitatea primează și în momentul în care vrei să investești într-o lenjerie nouă, cauți să achiziționezi lenjerii de pat de calitate. Eu prefer lenjeriile de pat realizate din bumbac 100%. Sunt foarte bune ca și material și prefer să plătesc mai mult pentru ele și să mă bucur pentru o perioadă mai lungă de timp.

În momentul în care ajung la un hotel prefer lenjeriile de pat uni și nici nu cred că am văzut altfel de lenjerii, dar în confortul casei mele, le prefer pe cele colorate sau cu diverse imprimeuri. Acasă nu am lenjerii uni. În cncluzie, aleg un model vesel care să mă binedispună și să-mi fie drag să o folosesc. Acum intervine o altă probleme legată de calitatea culorilor folosite și nu-mi doresc ca după 2-3 spălări modelul lenjerii să fie unul șters sau care să nu mai semene cu ceea ce am cumpărat inițial. Pentru a păstra lenjeria pentru o perioadă cât mai lungă de timp trebuie să avem mare grijă de indicațiile menționate pe etichetă. De cele mai multe ori, eticheta vine însoțită de aceste detalii. Lenjeriile colorate se spală e cele mai multe ori la 30 grade.

Nu trebuie să ne orientăm către cea mai ieftină lenjerie. Sunt foarte rare cazurile în care plătești puțin pe produs și este de cea mai bună calitate. Calitatea se reflectă în preș și în momentul în care plătești o sumă pe o lenjerie, ai mult mai multe așteptări. Aleg lenjeriile de pat Premium pentru că asta este un fel de certificare a calității ridicate.

Lenjerii cumpărate de pe internet

În momentul în care m-am mutat la casa mea, am vrut să-mi cumpăr propriile lenjerii după preferințele mele. Am încercat să caut ceva la magazinele locale. Surpriza a venit din momentul în care am pășit în magazinele de profil și nu m-au mulțumit modelele văzute și prețurile mi s-au părut mari pentru calitatea oferită. Pe internet am găsit modele mult mai bune și modele foarte diversificate. Efectiv erau atât de multe modele că nu știam asupra căruia să mă opresc.

Eu am făcut o obișnuită din a-mi comanda periodic lenjerii de pat online. Sunt foarte potrivite pentru dormitorul meu și sunt tare mulțumită. O dată la 2-3 luni îmi mai comand câte un set de lenjerii pentru ambele dormitoare. Coletele cu lenjerii îmi aduc o bucurie imensă în suflet și mă simt ca și cum mi-aș cumpăra ceva de îmbrăcat.

De unde preferi să-ți cumperi lenjeriile de pat?

Kamy

5 Comments

  1. Eu prefer sa le cumpar din magazinele fizice. Imi place sa ma plimb printre tesaturi si materiale, sa le simt pe piele si sa aleg variantele care mi se par interesante. Recunosc, de cele mai multe ori le iau de la Ikea. Deja m-am obicnuit cu ele, sunt super rezistente si le pot spala si la temperaturi ridicate fara sa-mi fie frica ca se vor decolora. Insa e bine de stiut ca exista site-uri de unde putem cumpara lenjerii de calitate.

  2. De acord cu tine. Lenjeria de pat poate influenta somnul,odihna, starea de spirit. Spre exemplu, eu nu pot dormi pe lenjerie scrobita care miroase a detergent!
    Referitor la cumparaturi, nu am timp sa caut prin magazine asa ca aleg internetul de fiecare data.

  3. Eu… nu prea imi cumpar lenjerii de pat, mama se ocupa cu dinastea. Dar, da.. iti infuleateaza somnul. Pentru mine e foarte important sa fie din bumbac, sa fie curata si ma miroasa bine. In rest… nu prea ma complic cu ele…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *