Salon de înfrumusețare cu peripeții

Acum o lună a fost nunta unei prietene din copilărie și evident că nu puteam lipsi. Nu am păstrat o relație tocmai bună de când ne-am căsătorit. Mai vorbeam când și când la telefon și cu toate astea, aș fi vrut să-i fiu alături. Am rugat-o frumos să mă ajute și să-mi facă și mie programare la un salon de înfrumusețare.Salon de infrumusetare-min

Salon de înfrumusețare într-un oraș complet străin

Bucureștiul este un oraș mare și foarte aglomerat. Ajung aici destul de rar și de cele mai multe ori cu treabă. Am mare noroc de GPS pentru că altfel mi-ar fi fost aproape imposibil să ajung dintr-o parte într-alta a orașului. Atâta timp cât știu exact adresa totul este ca și rezolvat.

Am fost bună bazată că am o programare făcută la coafor și, surpriză, în momentul în care am întrebat de programarea mea, mi-a zis că a fost foarte aglomerată și că a cam uitat de mine. Minunat! Ce poate fi mai frumos decât să rămân necoafată într-un asemenea moment. M-am gândit că trebuie să găsesc eu ceva și nu puteam să umblu de nebună pe stradă, așa că am luat telefonul și, dintr-una într-alta, am găsit pagina unui salon de infrumusetare Lujerului.

Evident că nu știam absolut nimic despre acest salon de înfrumusețare și totuși am zis că nu are ce să mi se întâmple. Am fost întâmpinată de persoane tinere și m-am lăsat pe mâna lor. Mi-am exprimat și eu puțin preferințele și cam cum mi-aș dori să fie rezultatul final. Trebuie să recunosc că rezultatul final mi-a întrecut așteptările. Mi-a stat foarte frumos părul și n-am regretat nici o clipă că am ales acest salon de înfrumusețare. În mod cert, dacă voi mai avea nevoie, voi apela tot la ei.

Salon de infrumusetare-minServicii de care am beneficiat

Coafura a fost una pe placul meu așa cum vă spuneam. A fost foarte migăloasă și s-a chinuit puțin să aranjeze părul meu puțin rebel. Mi-a plăcut totul și atenția pentru detalii a contat cel mai mult. Poate că la prima vedere pare un coc oarecum simplu, dar vă asigur că nu este așa . Mi-aș dori eu să-l pot realiza singură.

Marele meu noroc a fost că persoana care avea programare la machiaj nu a mai venit și așa am putut să-mi fac un machiaj profi. Mă descurc să mă machiez și eu, adică să-mi fac ceva simpluț. Nimic complex, da cu această cazie am profitat că aveam o coafură atât de frumoasă și era și păcat să nu-mi fac un machiaj deosebit.

Per total, a fost o experiență plăcută și nu regret nici o clipă că am schimbat planul inițial. A fost un adevărat răsfăț de care am beneficiat. Mai are rost să vă spun cât de frumoasă a fost petrecerea și cât de bine m-am simțit? Am dansat aproape toată noaptea și mi-a plăcut mult locația în care a fost nunta. Nici nu mai știu cum se cheamă și cred că nu are importanță!

Vă place coafura pe care am purtat-o la nuntă?

Kamy

9 Comments

  1. Simpla si frumoasa coafura. Cred ca orice salon indeplineste dorintele clientului, dar acum depinde si de tipul de par si cat poate rezista.

  2. Eu am salon la mine acasa, pentru ca sora mea lucreaza in domeniu si nu prea ma dau pana mana altcuiva, dar daca o sa fiu in Bucuresti si nu are cine sa se ocupe de parul meu e bine de stiut 🙂

  3. Foarte faina coafura ta, si eu cand am astfel de ocazii apelez la profesionisti. Am avut un salon unde mergeam constant, dar fata a plecat iar eu nu i-am luat numarul de telefon. Acum am descoperit un alt salon cu oameni profesionisti!

  4. Super draguta coafura si nu pare deloc un coc simplu, se vede ca este un coc lucrat. Desi nu sunt fana a cocurilor acesta chiar imi place.

  5. Frumoasa coafura. Ai dreptate, Bucurestiul este foarte aglomerat. Uneori uita complet de programari ceea ce ma enerveaza si pe mine. Dar sunt si saloane unde respectul fata de cliente este mai presus de orice si personalul angajat se comporta adecvat unui mediu profesionist.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *