Superblog …. vin cu forte proaspete

Este prima oară când particip la competiția Superblog. Am auzit păreri pro și contra și sper să mă ajute să am o viziune mai bună asupra temelor primite și poate că învăț să-mi structurez mai bine ideile. Sunt curioasă dacă voi putea face față competiției și îmi doresc să o duc până la final. superblog

Superblog este o competiție între bloggeri și pentru mine este prima competiție de acest gen la care particip. Am dorințe multe și sper să mă ridic la nivelul juriului. Ar fi fost interesant să le pot citi gândurile și să știu exact ce și-ar dori să citească în articolul meu sau să am parte de idei sclipitoare care să mă ducă pe culmile succesului.

Sunt puțin neîncrezătoare și totuși sper să ca totul să se termine cu bine. Mi-aș dori să ajung pe podium și să am o prestație excelentă și să fiu la fel de cunoscută ca bloggerița care a câștigat anul trecut competiția.

Nu sunt obișnuită să lucrez sub presiune și nu știu dacă voi putea să țin pasul cu termenele limită. Totul rămâne de văzut începând cu 1 martie.

Nu știu câte probe vor fi, ce subiecte trebuiesc dezbătute și nici cine va juriza. Voi afla totul la momentul potrivit. Poate că este mai bine să aflu totul la momentul potrivit și să mă axez strict la tema și cerințele probei și nu la ce ar vrea juriul să citească pe blogul meu.

Kamy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *