De ce să alegi ansamblul rezidențial Maurer Imobiliare

În momentul în care ești hotărât să-ți cumperi o casă nouă trebuie să iei în calcul mai multe lucruri. În primul rând trebuie să te încadrezi în buget, să faci cea mai bună alegere în funcție de numărul de camere pe care îl vrei, să vezi cât de ok este blocul în care urmează să te muți în privința construcției și ar mai conta și vecinii. Ultimul aspect nu este obligatoriu de bifat. La urma urmei nu știi lângă cine nimerești.

Maures Imobiliare-minCât de cunoscuți sunt cei de la Maurer Imobiliare

Maurer Imobiliare este o firmă activă pe piața imobiliarelor de mai bine de 10 ani. Asta mă duce cu gândul că este o firmă bune care își face treaba foarte bine și are multe cereri. Până acum au făcut peste 3500 de apartamente noi în Brașov, Sibiu și Cluj Napoca. 90% din apartamentele construite sunt vândute din faza de proiect , ceea ce îmi dă o siguranță mult mai mare.

Am înțeles că vor să se extindă și să ajungă și în alte orașe pentru că își doresc să cunoască cât mai mulți oameni și să vină în ajutorul lor. În ziarul local scria că este cel mai mare dezvoltator imobiliari zona Brasov.

Alege tipul de apartament care te avantajează

Apartamentul îl cumperi pe o perioadă lungă de timp și din acest motiv trebuie să iei în calcul toți factorii pentru ca să te orientezi către cea mai bună opțiune. Pe site-ul celor de la Maurer imobiliare ai mai multe opțiuni în funcție de numărul de camere, dar și de felul în care sunt dispuse camerele.

O garsonieră este perfectă pentru o persoană singură sau poate chiar și pentru un cuplu fără copii, dar în momentul în care acesta are și un copil situația se schimbă și ne trebuie măcar 2 camere. Evident că dacă nu dispunem de banii necesari ne înghesuim și într-o garsonieră. De asta spun că întâi trebuie să vedem de ce buget dispunem și abia apoi să ne orientăm către apartamentul pe care ni-l permitem.

2-camere-tip-III-B_plan_balcon-mic-min

Varianta aceasta cu 2 camere mi-a plăcut cel mai mult. Îmi place cum sunt dispuse camerele, am și 2 balcoane și bucătăria este suficient de mare pentru 2 persoane. Cred că pentru moment nici nu aș avea nevoie de mai mult. Pentru fiecare spațiu este menționat dimensiunea acestuia și în felul ăsta mi-am făcut o idee, cam cât de mari sunt camerele și restul dependințelor.

N-ai bani de un apartament nou? Mută-te cu chirie

Mai sunt cazuri în care oricât de mult ți-ai dori să ai casa ta, nu poți. Poate că acest lucru este temporar sau poate că este ceva de durată. Sunt mulți tineri care apelează la bănci și la credite pentru a putea să-și cumpere un apartament și se angajează ca timp de 30 de ani să restituie creditul băncii. Cu toate astea, sunt persoane care nu se încadrează să facă credit pentru că suma solicitată este prea mare sau poate pentru că nu îndeplinesc anumite criterii legate de vechime în muncă sau cine știe ce, și în situația asta cea mai bună soluție este să închiriezi un apartament.

Există posibilitatea să închiriezi un apartament de la Maurer și dacă ești mulțumit de condiții și între timp reușești să faci rost de banii necesari, să poți cumpăra acel apartament sau ceva asemănător.

 

 

Kamy

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *