Cititoare de coduri de bare

Cumpărăturile fac parte din rutina noastră zilnică. O mare parte din bani se duc pe mâncare și dacă veți face un calcul strict pe lună să vedeți pe ce se cheltuie banii în mod normal, îmi veți da dreptate.

Cod de bare unic pentru fiecare produs

Fiecare produs are un cod unic de bare pe baza căruia este identificat cu nume și preț. Nu știu cum sunt acestea introduse în sistem, dar este o procedură interesantă.

Îmi aduc aminte acum de un prieten care avea o ciupercărie și pentru că producția era din ce în ce mai mare avea cantități mari de vânzare și prietenii și cunoștințele nu mai puteau epuiza stocurile. A vrut să intre cu aceste produse în hipermarket și pentru asta avea nevoie de câteva certificate în plus, etichetă și evident cod de bare unic pentru produsul respectiv.

Nu știu să spun pe ce criterii se oferă aceste coduri de bare, dar cred că producătorul este responsabil de acest aspect pentru că produsul vine spre vânzare direct cu etichetă.

Cititoare coduri de bare

Cititoarele codurilor de bare sunt și ele mai performante sau mai puțin performante. Nu știu dacă ai avut parte de vreo experiență mai puțin plăcută în vreun market de cartier în care cititorul nu reușea să scaneze codul de bare și ați pierdut minute bune în fața casei.

Scaner-min

Cititor coduri de bare 2D

Acest tip de cititor de coduri este frecvent întâlnit. Cred că este printre cele mai bune modele. Acum că v-am atras atenția asupra acestor cititoare, cu siguranță veți fi multe mai atente în momentul în care vânzătorul va trebui să scaneze codul de bare.

Cititor-coduri-de-bare-Datalogic-Magellan-1100I-BLK-RS232-SCNR-ONLY-NO-BUTT-min

.

/0/” target=”_blank”>Cititor coduri de bare

Am văzut acest tip de cititor de coduri de bare la marile lanțuri de magazine, tip hipermarket. Acestea folosesc 2 tipuri de cititoare de coduri de bare. Mai exact, le au pe ambele prezentate.Acest cititor este ceva mai scump ca primul și este mult mai ușor de folosit at fiind faptul că este fix și singura mișcare necesară este să treci produsul prin dreptul lui, iar el doar scanează în cea mai mare viteză codul.

În momentul în care codul de bare nu poate fi citit de acest scaner, se folosește cel mobil prezentat anterior și dacă nici cu ajutorul acestuia nu se poate scana acest, atunci se introduc manual acele numere. Procedura este simplă și toate aceste metode se întâmplă cu o rapiditate de invidiat în cazul vânzătoarelor care au drept sarcină să scaneze produsele.

Ei trebuie să-și ia măsuri de precauție și să folosească mai multe tipuri de astfel de scanere.

Idmag.ro este un magazin care comercializează astfel de cititoare de coduri de bare și nu numai. Se găsesc diverse produse pe site-ul lor legate strict de acest domeniu printre care și soluții sofware, imprimante etichete și chiar echipament POS: Toate sunt necesare aceluiași domeniu și în momentul în care vrei să-ți deschizi o afacere sau ai nevoie de astfel de produse, să le poți cumpăra pe toate din același loc.

 Îi găsiți pe facebook aici.

Kamy

One Comment

  1. Intr-o zi cand aveam mai multe cumparaturi, am stat sa analizez ceea ce facea doamna care scana produsele si intr-adevar erau mai multe tipuri de scanere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *