Apartamente Sebes – San Casa

san-casa-minSan Casa este numele unui proiect creat cu puțin timp în urmă care își dorește să vină în ajutorul locuitorilor orașului Sebeș sau a celor care sunt în trecere pe aici să își închirieze un apartament sau de ce nu să își cumpere unul. Pe site-ul celor de la San Casa găsiți poze cu apartamentele și pentru fiecare în parte aveți și un plan al apartamentelor ca să vedeți dacă ceea ce intenționați să achiziționați este pe măsura așteptărilor.garsoniera-minAtât pe site cât și pe pagina de facebook San Casa puteți vedea proiectele spațiilor care sunt puse la dispoziția dumneavoastră. Sunt niște spații aerisite și cea prezentată mai sus este o garsonieră. Îmi place cum este compartimentată și prezentarea făcută este tare originală.

Prin Sebeș nu trec foarte des. Mai exact este în drumul meu atunci când plec afară și au fost perioade când mi-aș fi dorit să mă opresc pe drum dar trebuie să mă informez foarte bine înainte de a pleca de acasă pentru că nu mă opresc oriunde. Sebeșul este un oraș frumos și cred că o noapte sau chiar două ar fi interesant să vizitez ceea ce este prin zonă. Până acum nu mi-am făcut curaj dar cu ajutorul celor de la San Casa am reușit să îmi fac o altă viziune asupra orașului și am prins ceva mai mult curaj să îmi pot petrece câteva zile în acest oraș.

Este important ca o firmă să se ocupe și de promovare și îmi place foarte mult felul în care este structurat site-ul și este o plăcere să văd fiecare detaliat fiecare proiect în parte iar faptul că are și o pagină de facebook care este bine administrată îmi place și mai mult. Înseamnă că este o firmă atentă la detalii iar asta spune multe.

Pentru că tot am aflat de aceste apartamente în Sebeș nu rămâne decât să facem o vizită în zonă și să ne întâlnim acolo într-un număr cât mai mare. Cred că pentru 2 zile mi-ar fi bună o garsonieră pentru mine, soțul și găgălicea mică. Sunt tare curioasă să văd cum arată ele și în realitate și dacă review-urile citite se adeveresc. Curățenia primează în aceste spații sau cel puțin asta am citit.

Oare voi ajunge anul acesta la concertul de Crăciun de la Viena și implicit la târgul de Crăciun. Am să vă țin la curent!

Kamy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *