Idei de Cadouri de Crăciun

Cadourile precum cei dragi și decorațiunilor sunt pe primul loc în această perioadă. Știu că nici produsele de curățenie sau mâncărurile pregătite cu dragoste nu lipsesc în această perioadă.  Dacă în privința preparatelor nu stăm prea mult pe gânduri, în privința cadourilor treaba este mai diferită.homepage-craciun-makeup-min

Cadourile de Crăciun trebuiesc alese cu atenție pentru că sunt oferite în dorința de a face o persoană fericită. Atunci când vrei să oferi cuiva un cadou, gândește-te dacă ție ți-ar plăcea să primești așa ceva. De cele mai multe ori acest mecanism funcționează și îl puteți proba.

BottegaVerde.ro are peste 1000 de cadouri din care îmi pot alege și reduceri de peste 67%. Aceste motive m-au convins să îmi umplu traista cu cadouri de la ei. Cosmeticele lor sunt foarte bune iar tenul meu este tare încântat de ele.

set-cadou-mini-unt-de-corp-1379870-137987-850-minBugetul pentru cadouri nu este nelimitat așa că am câteva lucruri de care țin cont atunci când vreau să iau un cadou. Am decis ca pentru cele 2 prietene ale mele să le ofer ce a mai mult simbolic. Lor le voi lua un mini unt de corp. O cremă de corp este bună în orice perioadă și cu atât mai mult în perioada rece când toată lumea are nevoie de o hidratare suplimentară. ambalajul este tare haios și poate fi legat pur și simplu în brad.

pachet-special-craciun-iris-alb-99124167-99124167-1112-min

Noi ne gândim la toate cadourile care trebuie să le onorăm, la ce cumpărături mai putem face, dar la noi cine se gândește. Știu că atunci când faci cadouri vei primi și tu la rândul tău dar cel mai frumos este să îți faci singură un cadou și atunci când sună curierul la ușă să fii atât de surprinsă și bucuroasă ca și cum el n-a veni de la tine. Mie îmi place acest gen de cadou și setul de produse cu iris alb este pe lista mea de priorități.

pachet-special-craciun-neroli-99140293-99140293-1104-min

BottegaVerde.ro vine cu propuneri care mai de care mai tentante așa că acest cadou este unul dedicat persoanelor mai rafinate. Setul are un preț excelent pentru cele 5 produse pe care le oferă: cremă de corp, balsam de buze, lac de unghii, gel de duș și parfum-deodorant.

craciunvector-min

Astea sunt propunerile mele pentru voi și sunt curioasă care dintre ele vă place cel mai mult?

Kamy

15 Comments

  1. Da, chiar functioneaza ideea de a oferi celor dragi, ceea ce mi-ar placea mie sa primesc cadou. Pana acum nu am dat gres cu aceasta strategie. Bineinteles, depinde si de persoana. :p

  2. Daca pasesti in lumea produselor minunate de la Bottega Verde este inposibil sa nu gasesti ceva frumos aicim Un lucru este sigur: nu vei ramane dezamagit de produse!

  3. Ce de oferte tentante au cei de la Bottega Verde. Cred ca in ultimul timp au avut numai reduceri faine. Am o comanda pe drum si urmatoare cu siguranta o voi face cu un set din acesta cadou.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *