Home sweet home!

Unde-i mai bine ca acasă?! Acasă îți creezi confortul de care ai nevoie și atunci când ai posibilitatea aduci mici îmbunătățiri. Nu uitați că pe primul loc este curățenia.

Îmbunătățiri pot fi aduse în permanență și tendințele se schimbă de la un an la altul așa că nu poți avea un apartament necherman decât dacă ai schimba în permanență mobila. Acest lucru nu este posibil și după ce faci o schimbare o păstrezi măcar 5 ani. img_4711

sursa www.design-boutique.ro

Zilele trecute scumpul meu soț a venit cu o idee de modificare a dormitorului. A văzut la un coleg piatră decorativă pe peretele din spatele patului și se vedea foarte frumos și mi-a propus și mie o schimbare de acest gen. Am căutat o poză să îmi fac și eu o idee și cei drept se vede frumos. Nu cred că această tendință s-ar demoda așa ușor și ar merge de minune în dormitorul meu. img_4710

Am acceptat ideea și așa am aflat de firma Stona că este divizia de retail a Algabeth Stone Group, o companie ce comercializează piatră naturală, deţinând 6 cariere în întreaga lume şi peste 15 cariere în cooperare exclusivă, cu export în peste 80 de ţări. Cu cel mai mare stoc de piatră naturală disponibil în România, depozitul Stona vine în întâmpinarea cerinţelor pieţei cu 300.000 mp din peste 500 de modele de piatră naturală, cum ar fi: 120 modele marmură, 230 modele granit, 20 modele travertin, 20 modele de calcar și 15 modele de onix.

Stona a lansat recent magazinul online www.stona.ro și vrea să audă cât mai multă lume de acest lucru. În plus, îi fac un fel de party, organizând Zilele Porților Deschise, unde invitatul special este chiar Lorand Soares Szasz, care va vorbi despre căi pentru dezvoltarea afacerii.

 

Kamy

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *