Controlul la o clinica stomatologica este utila inca de la 7 ani

clinica-stomatologica-minProblemele legate de dentist au fost un subiect tabu o lungă perioadă de timp. Nu vreau să spun că acum am o relație mai bună cu medicii dentiști dar să încep povestea încă de la începuturile ei.

Relația mea cu medicii stomatologi a fost una foarte bună până în momentul în care mă puneau să deschid gura. Pe la 7 ani nu înțelegeam mare lucru și îmi era teamă de dentist pentru că auzisem că nu este chiar “raiul pe pământ”.  Mama mea ținea foarte mult să am o dantură perfectă pentru că pentru o fată zâmbetul face totul. Pe acea vreme nu o înțelegeam și nu îi dădeam dreptate dar acum știu că a făcut foarte bine că a insistat și m-a dus regulat la control.endodontie1-748x445-min

Doctorița era o tipă care răbdătoare și înțelegătoare la toate mofturile mele și îmi făcea biluțe din materialul acela de plombe cu care mă jucam pe toată perioada controlului meu stomatologic și eram tare încântată că la sfârșit plecam cu acele biluțe acasă. Se pare că găsise o metodă care dădea rezultate și care funcționa de minune la mine.

O lungă perioadă de timp m-a dus mama la acel medic stomatolog. Mă familiarizam cu el și deja știam că făcea tot posibilul să nu simt nici un pic de durere și singurul lucru de care îmi era teamă era acea freză care făcea groaznic de urât. Mi se ridica părul pe mână numai cât auzeam acel sunet.

După ce am început facultatea și am început să muncesc și vizitele mele la dentist s-au rarit considerabil. Acest lucru s-a văzut în timp pentru că am făcut câteva carii care nu au mai putut fi salvate și am pierdut 2 măsele. Regret și acum că nu am fost să le tratez la timp pentru că aș fi putut să le salvez dacă mergeam măcar o dată pe an să îmi rezolv problemele.

Am fost plecată afară pentru o săptămână și o măsea nu-mi dădea pacea. Am fost în Viena la farmacie și i-am explicat acolo că am o durere de măsea care nu mă lasă să dorm și că aș vrea un tratament până în momentul în care ajung acasă. Am tot căutat pe internet o soluție și am găsit un dentist cu multe review-uri bune care ar fi putut să mă ajute. Site-ul era foarte frumos organizat și sunt afișate acolo toate tarifele practicate și pentru această transparență nu pot decât să îi dau un 10. Clinica stomatologica perfectă din Sebeș mi-a oferit o primă consultație și un prin sfat la telefon. Mulți doctori nu sunt adepții acestui tratament la telefon pentru că susțin că fără să te consulte nu au cum să-ți ofere un tratament. Eu am fost foarte multumită de serviciile oferite și îmi pare rău că nu este mai aproape de orașul în care locuiesc eu.

Îi puteți contacta și pe facebook aici sau îi puteți contacta la telefon : 0258 731 211, adresa Str. Aviator Olteanu, Sebes, jud. Alba.
Dacă aveți vreo urgență îl puteți suna pe domnul doctor direct pe telefonul mobil Dr. Danciu Nicolae 0744618072
sau E-mail: office@clinicadanciu.ro

 

Kamy

One Comment

  1. Si eu am o teama de dentisti ceva de speriat. Poate ca aceasta frica se trage din copilarie cand am fost terorizata de cateva persoane mai putin experimentate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *