Lenjerie de Craciun de la Cumparamisim

Anul ăsta am început să fac cumpărăturile pentru Crăciun din timp pentru că nu vreau să mă trezesc în ultima zi că nu mai găsesc ce îmi place și voi fi pusă în postura să cumpăr ceea ce a rămas. Mi se întâmplă frecvent și vorbesc în cunoștință de cauză.

I-am comandat Cristinei o pereche de adidași cu beculețe superbi. Am să pun poze cu ei când îi voi primi dar mai am de așteptat. Deocamdată sunt în plină curățenie și îi amenajez micuței camera ei. Am zis că până la doi ani nu conștientizează că are chestii deosebite în cameră și nu am investit prea mult în amenajarea ei dar acum am vrut să îi personalizez camera și să i-o fac de prințesă.lenjerie-craciun lenjerie-craciun5-min lenjerie-craciun7-minI-am comandat un pat alb superb și un dulap suficient de mare în care sper să îmi mai bag și eu unele haine. Pentru că i-am luat un pat atât de frumos am zis că trebuie să îi iau o lenjerie specială pentru Crăciun și aceasta cu reni a fost perfectă. Nu am vrut să i-o arăt pentru că sigur ar fi reacționat foarte posesiv și nu m-ar mai fi lăsat să o dau jos de pe pat.lenjerie-craciun10-minLenjeria este grosuță și dintr-un material foarte bun. S-a potrivit la fix cu pernele mele și cred că copilul va fi cel mai încântat de această alegere și de surpriza pe care i-o va face Moșu’. Anul trecut nu a conștientizat cine este Moșu dar anul ăsta va face cunoștință cu el.

Am făcut nenumărate comenzi pe site-ul celor de la Cumparamisim și am numai cuvinte de laudă pentru ei și pentru produsele pe care le comercializează. Eu sunt foarte mulțumită că mi-am făcut un moft! Să am lenjeria mea cu reni în dulap și să nu stau cu grijă că aceasta nu îmi va ajunge la timp!

Kamy

2 Comments

  1. Imi place mult lenjeria. Este vesela si frumoasa si referitor la calitate nota 10. Am si eu vreo 5 lenjerii de la ei si am dat un pret foarte mic pe ele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *