Ce pot schimba in bucatarie ca sa arate bine? Apelam la PremiaMob

Bucătăria pe care o am în momentul de față este moștenită sau mai exact părinții soțului meu au decorat-o după bunul lor plac iar când m-am mutat eu în acel apartament așa era. Știu exact când au făcut ace mobilă la comandă doar că acum câțiva ani era frumoasă și la modă iar acum nu prea îmi place plus că pe alocuri arată ceva mai scrijelită pentru că s-a mai destrămat în colțuri. La PremiaMob am văzut modele frumoase dar nu cred că voi schimba bucătăria în totalitate ci doar parțial.

masa-de-bucatarie-minMasă de bucătărie – PremiaMob

Normal că nu am ce să reproșez nimănui pentru că oamenii mi-au dat ceea ce este mai bun dar acum mi s-a cam pus pata pe ea și aș vrea să îi aduc câteva modificări. Inițial m-am gândit să o schimb în totalitate dar am făcut un calcul și pentru moment bugetul unei bucătării în întregime mă ajunge cam mult. O altă variantă tentantă era să las scheletul vechii mobile și să schimb doar fațada cu una mai nouă în culorile pe care le puteam alege eu. M-am gândit că iar mă apuc de renovări și modernizări înainte de Crăciun și cel mai probabil să stau cu sufletul la gură dacă pot termina sau nu până la sărbători.

Voi aștepta și pentru moment nu fac nici o modernizare în acest sens dar aș vrea să îmi iau o altă masă pentru bucătărie și cu 4 scaune. Îmi doresc o culoare deschisă pentru că m-am săturat de culoarea roșie pe care o am în prezent la mobilă, masă și la scaune. Pe site-ul celor de la PremiaMob am găsit o masă pe placul meu și aceasta s-ar potrivi și cu mobila actuală și cu mobila pe care îmi doresc eu să o schimb.

bucatarie-sara-260-min

Bucătărie Sara – PremiaMob

Sincer vorbind am găsit și mobila perfectă pe care mi-o doresc. Vreau să îmi pun un alb lucios combinat cu un negru lucios. Mobila prezentată este un crem cu un alb și aș vrea să schimb puțin culorile dar dacă nu o pot schimba mă mulțumesc și cu cea expusă pe site. Totuși aș mai avea nevoie de câteva informații referitoare la această mobilă pe care nu le regăsesc și pe site. Am văzut că lungimea este de 260 cm dar aș vrea să știu dacă ușile se deschid prin apăsare, dacă prima ușă din stânga sus se ridică și alte câteva mici detalii.

În mod normal doar bucătăria îmi mai stă pe suflet dar nu aș băga mâna în foc nici pentru baie. Am văzut câteva modele de căzi și gresie atât de frumoase încât mi-ar place să încep și mâine o schimbare în casa mea dacă aș sti că nu se întoarce toată cu fundul în sus. Asta îmi este cel mai urât la renovările astea. Zici că nu faci mare brânză și uite așa de la mică schimbare sau modificare te umpli de praf în toată casa.

Dacă vreți să apelați și voi la serviciile celor de la PremiaMob sau aveți nevoie de câteva detalii și informații îi găsiți aici:

Showroom Silvarom Baia Mare
Bd. Independentei, nr. 64, Telefon  0748 119 453
Baia Mare, Maramures

Kamy

22 Comments

  1. Te înțeleg perfect. O perioada am locuit si eu in casa sotului decorată si mobilată de un burlac. ‘M-am bucurat enorm cand am avut posiblitatea sa extind casa si sa mobilez/utilez casa dupa bunul plac.
    Pentru ca imi place enorma sa gatesc, mi-am dorit o bucatarie mare, cu multe sertare si dulapuri.
    Masa de bucatarie a fost o adevarata provocare. Aveam nevoie de una extensibila pentru ca la noi de sarbatori si in weekend casa e plină de musafiri.

    • Am vazut si eu o masa extensibila superba dar mai costa si aia 1200 cu tot cu scaune si am zis ca mai astept 🙂

  2. Eu abia am terminat de renovat bucataria. Nu vreau sa ma gandesc cati bani am dat, dar arata super. E atat de frumoasa si curata ca nici nu imi vine sa gatesc, sa nu stric ceva pe acolo :)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *