De ce este utilă o multifuncțională în compania ta?

Imprimanta multifuncțională este ansamblul format dintr-o imprimantă, scanner și copiator. Multifuncționalele pot funcționa pe bază de jet de cerneală sau se pot baza pe tehnologia cu laser. Utilitatea unei multifuncționale în cadrul unei firme se concretizează în printarea actelor, copierea digitală a documentelor și trimiterea de mail-uri și faxuri.

Importanța unei multifuncționale într-o companie

Orice companie se bazează pe acte și documente. În era tehnologiei moderne problemele ce țin de documente la nivelul unei companii se pot rezolva prin trimiterea unui fax. O multifuncțională este salvatoare de timp și spațiu în cadrul unei companii. Pentru ca multifuncționalele includ imprimantă, scanner și copiator, aparatul ocupă un singur loc, dar făcea treaba mai multor aparate. Economia de spațiu este esențială în orice companie. În loc să cumpărați două aparate puteți recurge la achiziția unei multifuncționale care are un  preț accesibil și face treaba cât două aparate. Multifuncționalele moderne au un design atrăgător și o rezoluție bună a imaginilor pe care le printează.
Multifunctionala-minReduceți costurile companiei – închiriați o imprimantă multifuncțională
Treburile legate de hârțogăraie trebuie să atingă perfecțiunea în orice companie. Achiziția unei multifuncționale presupune costuri mai ridicate. Fiind indispensabilă oricărei companii, o multifuncțională este o achiziție obligatorie de a cărei utilitate vă veți bucura vreme îndelungată. În situația în care firma nu dispune de bugetul necesar achiziției unui astfel de aparat puteți apela la închiriere imprimante multifuncționale.
Închirierea unor astfel de aparate este destinată firmelor care au nevoie de multifuncționale pentru o perioadă scurtă de timp. Sunt companii care au nevoie de un număr redus de printări sau copiere de documente. În acest fel, recurgând la închiriere imprimante multifuncționale, compania va reuși să reducă din cheltuieli. Companiile pot face economie de timp și vor reduce numărul de angajați. Închirierea imprimantei este cea mai bună alegere în cazul firmelor care au nevoie de permanență, de un astfel de aparat sau al celor care nu își permit pentru moment achiziția ei.
Calitatea unei imprimante multifuncționale este cea care vă poate conduce la închirierea unei multifuncționale în locul achiziționării uneia de slabă calitate. Nu este tocmai plăcut să aruncați banii pe un aparat ieftin care nu dă randament sau se strică foarte repede. Este mult mai sigur să închiriați o imprimantă. Firma care se ocupă de închiriere imprimante oferă garanție și asigură reparație aparatelor. Astfel nu vă veți îngrijora de reparația acestor multifuncționale în cazul defectării lor.
Indiferent de munca prestată la birou o multifuncțională acoperă o parte din activitățile zilnice. Aceasta asigură necesarul de copiere și printare. Practic îndeplinește toate funcțiile reunite ale imprimantei, ale unui scaner și ale unui copiator. Imprimanta multifuncțională este ideală în orice companie și poate fi folosită și în propria locuință.

Cât de utilă consideri că este o multifuncțională? Credeți că un business poate funcționa fără ea?

Kamy

17 Comments

  1. Daca stau bine sa ma gandesc in toate firmele in care am avut acces am vazut o imprimanta, cred ca toate companiile au nevoie de o multifunctionala.

  2. si noi aveam 2 la birou, uneori nici cele 2 nu erau suficiente pe la 3 oameni, am tot facut cerere pentru una nou, inca mai speram!
    uneori mi-as lua una si pentru acasa.

  3. Chiar este utila o multifunctionala in cadrul unei companii, dar cred ca nici acasa nu as zice nu unei multifunctionale.

  4. Multifunctionalele nu trebuie sa lipseasca din firme. Sa fim sinceri traim intr-o era a tehnologiei in care orice firma trebuie sa fie capabila sa isi scoata actele la propria multifunctionala.

  5. N-am mai auzit de o asa idee, insa ma gandesc ca se poate dovedi foarte utila pentru o companie cu mult volum de lucru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *