Kallos – Lab35 review

kallos-lab35-3-minPărul meu beneficiază de un tratament special și dacă stau bine și mă gândesc este mai privilegiat decât tenul.

Când îl spăl folosesc un șampon specific tipului meu de păr plus balsamul aferent. Eu îmi spăl părul de 2 ori pe săptămână dar o dată pe săptămână aplic și mască în afară de șampon și balsam.

După ce îl spăl îl usuc cu feonul dar nu înainte de a aplica ceva pentru protecție. Am folosit acest ser protector pentru vârfurile despicate. Este un fel de ulei dens transparent cu un miros plăcut specific produselor de îngrijire a părului.

Serul este dotat cu o pompiță care dozează suficient de mult la o singură apăsare. Pentru un păr mediu/scurt este indicat să apăsați puțin pentru că altfel se îngrașă părul.

Este de preferat ca atunci când folosiţi produsul să vă uscaţi părul cu feonul sau să folosiţi un alt aparat cu aer cald pentru că altfel părul capătă o textură ciudată şi părul are o tendinţă de păr gras.

kallos-lab352-min

Sinceră să fiu, eu nu am văzut vreo îmbunătăţire sau vreo schimbare a texturii părului în urma folosirii lui. Preţul este undeva în jur de 10 lei pentru 50 ml de produs. Mie nu mi-a plăcut şi nu a fost compatibil cu părul meu.

 

Kamy

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *