Ai incredere in coenzima Q10! Descopera gama completa de ingrijire anti-rid de la Nivea

Trecerea timpului lasă urme vizibile pe ten, semn că pielea își pierde nivelul optim de hidratare, iar rezerva proprie de coenzima Q10 începe să scadă. Pentru a-i păstra suplețea un timp cât mai îndelungat, este recomandat să ai un ritual complet de îngrijire anti-rid.

nivea-q10-plus-anti-rid-day_night-lifestyle

NIVEA este primul brand care a inovat această îngrijire prin introducerea unui ingredient natural care, de peste 16 ani, este aliatul femeilor din întreaga lume în lupta împotriva ridurilor: coenzima Q10. Institutul de cercetare Beiersdorf este locul în care, de-a lungul timpului, au fost dezvoltate numeroase formule şi ingrediente inovatoare folosite exclusiv în formulele produselor NIVEA. De aceea, la fiecare 2 secunde, la nivel mondial, o femeie alege gama NIVEA Q10 PLUS ANTI-RID.

 

Pentru că pielea ta trăieşte în acelaşi ritm cu tine, îngrijirea de zi și cea de noapte trebuie să se completeze optim una cu cealaltă. NIVEA Q10 PLUS ANTI-RID are soluţii concepute special pentru fiecare moment al zilei.

nivea-q10-plus-anti-rid-day_night

Dimineaţa, pentru hidratare şi protecţie împotriva razelor UVA/UVB, foloseşte crema de zi Q10 Plus de la NIVEA ce previne apariţia semnelor îmbătrânirii, lăsând pielea fermă şi catifelată.

În timp ce dormim, celulele se regenerează mai rapid decât atunci când suntem treze şi foarte active. Cremele de noapte conţin ingrediente speciale care contribuie la refacerea pielii în timpul somnului, restabilindu-i elasticitatea. Folosită zilnic, crema de noapte NIVEA Q10 Plus Antirid redă acestuia cantitatea optimă de coenzimă Q10, unul din cei mai puternici agenți activi necesari producţiei de energie. În doar patru săptămâni, vei avea un ten vizibil mai catifelat, pregătit să câştige lupta împotriva ridurilor.

Ţine ridurile la distanţă cu câteva mici secrete de la NIVEA pentru un ten mereu tânăr:

 

  1. Consumă alimente bogate în coenzima Q10 pentru a încetini ritmul de îmbătrânire a pielii.

 

  1. Nu te culca niciodată înainte de a te demachia. Înlătură impurităţile, pentru că acestea îți pot bloca porii, iar tenul tău va fi palid a doua zi de dimineaţă.

 

  1. Chiar și cea mai bună îngrijire din lume trebuie completată cu un somn sănătos: asigură-te că dormi cele 7 sau 8 ore necesare pe noapte. Până la urmă, diminețile bune cu ten catifelat încep cu noaptea dinainte!

 

Şi nu uita: pentru un ritual complet de îngrijire, ai încredere în cremele anti-rid NIVEA Q10 plus pentru

zi și noapte!

Preţ NIVEA Q10 Plus Cremă Anti-rid de noapte: 46 lei, 50 ml

Preţ NIVEA Q10 Plus Cremă Anti-rid de zi: 46 lei, 50 ml

 

Despre NIVEA:

 

NIVEA este cea mai de încredere marcă de îngrijire a pielii, la nivel mondial*. Cu o istorie de peste 100 de ani, NIVEA reprezintă expresia inovaţiei şi calităţii superioare în sfera produselor destinate îngrijirii pielii, fiind unul dintre cele mai mari şi mai importante branduri globale. Manifestând mereu grijă pentru oameni, NIVEA a ajuns să fie, de-a lungul timpului, mai mult decât o marcă de îngrijire personală, devenind parte din familie.

*Sursă: Euromonitor International Limited, NIVEA ca nume global de brand în categoriile: Îngrijirea Corpului, Îngrijirea Feţei şi Îngrijirea Mâinilor; în ceea ce priveşte valoarea de vânzare cu amănuntul, în 2012.

Kamy

One Comment

  1. Cremele de fata au prioritate in ceea ce ma priveste. Nu imi place sa fiu un cobai si sa le incerc pe toate si prefer sa folosesc marci consacrate sau daca am probleme cu tenul, folosesc dermato cosmetice

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *