Un tricou îți poate completa ținuta când ești indecisă

Una dintre principalele problemecu care se confruntă o femeie este vestimentația. De cele mai multe ori ne preăgtim de seara ținuta pe care o vom purta la birou. Mai sunt și cazuri în care dimineața, pe fugă, alergăm după cel mai potrivit outfit care să ne scoată din încurcătură. Poate că acestea au nevoie de un retuș, de o mică îmbunătățire sau poate că nu ești extrem de inspirată să faci alegerile potrivite și asta poate presupune timp. Cea mai simplă și rapidă combinație ar putea fi o pereche de pantaloni combinași cu tricouri polo dama.Eu apelez destul de des la tricouri pentru că pot face niște combinații simple sau ușor fistichii care să mă scoată din anonimat. Sunt momente în care îmi doresc să fiu remarcată și evident că știu ce combinații să fac. Este important ca combinația făcută să nu fie vulgară și să atragi atenția prin eleganță, prin hainele purtate și prin atitudine. Prin vulgaritate atragi altfel de priviri și nu știu câtă lume își dorește asta.

Tricouri simple, dar de efect

Blugii sunt acei pantaloni care merg oricând oricum, iar combinația dintre ei cu o bluză este excelentă în fel de fel de locuri. Îmi plc bluzele care au o pată de culoare. Bluza de mai sus poate fi perfectă pentru fel de fel de evenimente. Cu alte cuvinte poate fi o comoară în dulapul nostru și perfectă pentru a ne scoate din impas.

Tot la capitolul bluze dama elegante face parte și bluza de mai sus. Am preferat să aleg doar acele modele care sunt preferate de mine și care mă pun în evidență. Printurile cu pisici sunt fantastice de fiecare dată așa că nu avem cum să nu fim remarcate. Culoarea este perfectă și arată bine pe o piele bronzată. M-am ghidat și după acest aspect atunci când am făcut alegerea.

Chiar și pe perioada verii putem purta rochii cu mâneca lungă. Este vorba despre acele bluze vaporoase care se prezintă extrem de bine și care păstrează temperatura optimă a corpului chiar dacă acoperă o mare parte din corp. Multe persoane preferă să nu fie tocmai descoperite la job și atunci genul ăsta de bluze par a fi perfecte. Dacă avem treabă pe afară și avem mult de umblat în soare nu ar fi tocmai indicat acest model.

Toate aceste modele pot fi găsite pe Mola și sunt doar o parte dintre piesele care mi-au atras mie atenția. Site-ul are multe mai multe modele de bluze, dar și alte piese care pot completa ținuta. Chiar pot fi create ținute complete din cu ajutorul pieselor de pe site. Eu mi-am făcut un buget în care să mă încadrez în cumpărăturile de pe site și l-am depășit cu mult. Am găsit atât de multe lucruri încât mi-a fost greu să mă limitez.

Vă plac alegerile făcute de mine?

Kamy

8 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *