In ce directie ne indreptam?

Astă vară ne-am luat un bilet last minute și eram în culmea fericirii. Prima vacanță cu copilul este memorabilă așa că nu o voi uita niciodată. Niciodată nu aș fi putut să iau o vacanță din timp pentru că nu știu cum reacționează un copil de 1 an. Mi-am făcut curaj pentru că copilul este foarte liniștit în mașină și drumul până la Bulgari ar fi fost o plăcere.

sistem-navigatie-gps-auto-smailo-hd-43-lmu-harta-full-europa_0yyt-fsCând este vorba de o ieșire mă mobilizez rapid, chiar dacă am și un bebe. Mai exact, iau toate hainele copilului din dotare, cănițe, sticluțe și scutece și la drum. Bagajele erau gata, mașina aranjată dar …. lipsea ceva. Noi nu am fost niciodată plecați și un drum în afara țării ne-ar fi pus puțin în dificultate. Pe lângă faptul că eu sunt paralelă cu orientatul, ne-au mai speriat și niște prieteni care ne-au spus că bulgarii au niște indicatoare indescifrabile și că cel mai probabil să nu ne descurcăm dar totuși ar fi o soluție. Să ne cumpărăm un GPS care ne-ar fi de mare folosi pentru că acesta ne poate duce până în fața hotelului.

Ne-am gândit dacă ar fi bine sau nu să luăm un astfel de gadget și am ajuns la concluzia că este necesar un astfel de GPS. Oferta este variată dar aveam câteva criterii după care ne-am orientat și mai exact prețul a fost un pion important în această achiziție. Pe site-ul Autolux am găsit cea mai bună ofertă existentă pe piață adică un GPS cu toate hărțile Eurpei și actualizare periodică pe viață la 300 lei.

Ecranul plat cu diagonala de 4.3 (10.92 cm) oferă o calitate excelenta a imaginii. Vedeți în detaliu fiecare manevră de pe traseu, puteți viziona fotografii și secvențe video, fie că vă aflați blocat în trafic sau într-o pauză în parcare, transformând navigarea într-o experiență plăcută. Smailo HD 4.3 reacționează la cea mai simplă atingere a ecranului, datorită tehnologiei touchscreen cu care este echipat.

Căutarea inteligentă a adreselor se face rapid iar funcția de auto-completare a denumirii străzii sau orașului afișează numai combinații de litere cu sens, deci adrese reale. Funcția Asistență Bandă de Circulație vă ghidează în interesecțiile necunoscute, cu mai multe opțiuni, afisând clar semnele de circulație, distanța până la următoarea schimbare de direcție, schema intersecției, împreună cu săgețile care indică banda corectă.

În concluzie este un GPS complet cu funcții complexe care îți este de foarte mare ajutor. Este bun și pentru că afară nu cunoști limitele și restricțiile de pe șosea și dacă ratezi semnele de circulație aflate pe marginea rumului GPS-ul te atenționează atunci când depășești limita de viteză sau care este limita maxim admisă. Noi l-am folosit și am fost mulțumiți de alegerea făcute. Nu regret nici o secundă investiția făcută.

Pentru cine vrea să vadă istoria GPS-ului puteţi citi mai multe pe Wikipedia.

Kamy

12 Comments

  1. :D! bine punctat, mi-ai spus tot ce mi-aș dori să știu despre un produs înainte să mi-l achiziționez. Te-ai distrat bine?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *