Bun venit toamna

Nu-mi vine să cred cât de repede a trecut vara. Cred că am acest sentiment și pentru că anul acesta vacanța mea a fost stabilită la sfârșitul lunii august și imediat după ce am ajuns din vacanță am constatat că a venit toamna. Nici nu am apucat să îmi etalez bronzul că deja pregătirile de toamnă sunt în toi. Mă aștept la vreme rece și ploioasă.

Bluză cardigan

Bluza cardigan este potrivită pentru că nu ocupă mult loc în geantă și aceasta poate fi cu ușurință purtată în geantă. Dimineața când plec la muncă afară este puțin mai răcoare și așa și este firesc doar că în acel moment intră în acșiune bluza cardigan. Poate fi foarte ușor folosită peste o bluză uni sau cu un mic model sau imprimeu. La prânz afară este cald. chiar aș putea să spun că este foarte cald și nu ai cum să porți haine groase iar acum mă descotorosesc de cardigan dar spre seară iar este răcoare așa că este foarte probabil să avem iar nevoie de el. Cu alte cuvinte este accesoriul cel mai potrivit în acestă perioadă.

Apropo de acest aspect. Astăzi am avut puțină treabă prin oraș și era groaznic de cald. Cred ca erau vreo 31 de grade și nu exagerez cu nimic. M-am oprit la semafor și în dreptul meu a oprit și un autobuz. O tipă era îmbrăcată cu geacă de toamnă. Părea grosuță și culmea era că nu și-o dădea jos. În fața ei era un băiețaș care purta maieu. Chiar le-am făcut și o poză. Era prea amuzantă imaginea. Din acest motiv trebuie să avem grija cum ne îmbrăcăm să nu părem penibili în fața celorlalți.

Kamy

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *