Wishlist dresslink

Am avut cateva experiente cu site-ul Dresslink. Sunt persoane care sustin ca ieftin inseamna calitate slaba. Prin acest articol vreau sa ii contrazic si sa le zic ca nu este deloc asa. Am dat 4 comenzi pe Dresslink si am fost extrem de multumita. raportul calirate-pret este sxtrem de buna. Daca iti comanzi un produs la 54 nu te astepta sa primesti un produs de calitate net superioara. Este un produs normal. Ideea este ca aceleasi produse le gasesti la preturi net mai mare decat la magazinele fizice.

In ulimul timp am cumparat mai multe veste de la ei si am dat aproape 10$ pe bucata cu tot cu transport si arata extraordinar de bine iar in oras, in magazine, nu cred ca as putea sa gasesc vreuna sub 100 lei.

Marimile se iau in considerare in functie de dimensiuni. Verificati dimensiunea produsului si aflati la ce marime va incadrati. Faceti acest aspect la fiecare produs pentru ca dimensiunile difera de la produs la produs. Coletele ajung de cele mai multe ori la posta vamala si dureaza cam 30 de zile.

http://goo.gl/zMMWxp
http://goo.gl/sLO3oT
http://goo.gl/ZN2OKg
http://goo.gl/erTPIK
Va plac alegerile mele? Care este preferata voastra?

Kamy

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *