Sac de dormit de la Banggood

Acum o lună am plasat o comandă pe site-ul Banggood. Acesta este un fel de mall online chinezesc. Găsiți aici cam tot ce aveți nevoie în casă și nu numai. Oferta este foarte diversificată și un alt mare plus al lor este faptul că nu se plătește transport. Urăsc site-urile care nu precizează din start costurile și trebuie să aștept până ajung la etapa plății ca să pot vedea suma totală. Aici știu că voi plăti fix prețul produsului. pescuit-nocturn-minAm ales un sac de dormit, atât. Soțul meu are un mare hobby: Pescuitul. A investit o grămadă de bani atât în scule cât și în confortul oferit așteptării peștelui. Are un ditamai patul pe care îl ia atunci când stă peste noapte dar nu avea un sac de dormit. Nu s-a îndurat să își cumpere unul de la Decathlon și i-am spus că îi iau eu unul. Am intrat pe site și am ales cam cel mai ieftin sac de dormit. Știu că și acestea sunt mai groase și mai subțiri.

sac-de-dormit-banggood-minSac de dormit – click

Pe site sunt menționate câteva caracteristici foarte utile și mai exact am verificat pentru început lungimea și este perfect pentru persoanele care au maxim 1,8 m pentru că lungimea lui este de 190×75 cm. Exteriorul este din polyester dar interiorul din bumbac și este potrivit pentru orice anotimp mai puțin pentru iarnă.

Au fost mai mulți prieteni la pescuit și unii au dormit pe scaun afară, alții în mașină și soțul meu a experimentat sacul de dormit. Mi-a spus că a stat în trening băgat în sacul de dormit și că i-a fost bine. Prietenii lui care au așipit afară au spus că le-a fost cam rece. De aici trag concluzia că a fost suficient de bun și că a meritat investiția.

Coletul a ajuns la poșta locală deși unele colete de pe acest site le-am mai primit la poșta vamală. Cred că este în funcție de noroc. Este mult mai ușor să mergi până la poșta locală pentru că de cele mai multe ori aceasta este la 2 pași de casă și în plus nu te întrebă nimeni de sănătate acolo și cu siguranță nu vei mai plăti nimic. La poșta vamală totul este la ghici și de cele mai multe ori înainte de a ridica un colet trebuie să îți faci o cruce mare.

sac-de-dormit2-min sac-de-dormit3-min sac-de-dormit-min

Kamy

20 Comments

 1. Vara viitoare vreau sa cumpar si eu saci de dormit pentru toata familia.
  Sper sa reusim sa le facem o surpriza copiilor si sa avem o vacanta diferita 😉

  • Si mie imi place la cort desi nu am mai dormit de foarte mult timp. Mai exact de cand mergeam in concedii cu parintii

 2. Sunteti indrazneti!
  Eu personal nu as pleca niciodata cu cortul:)) Da, sunt comoda, capricioasa…dar nu as incerca pentru nimic in lume experienta “cortul”…

 3. Nu am fost niciodata cu cortul, dar nici nu ma incanta ideea. De la Banggood am luat si eu foarte multe produse, majoritatea pt fetite si imi place tare mult acest site.

 4. Awch, eu nu merg cu cortul nicaieri, nu dau o vacanta la hotel pe nimic din lume. ( a se citi ca sunt moarta de frica sa petrec o noapte in inima naturii.)

 5. Aveam si eu un sac de dormit prin casa, dar nu am mai pus mana pe el de ani de zile… acum prefer confortul unei camere de hotel, desi experientele in natura sunt de neuitat.

 6. Noi avem doua corturi si nu avem sac de dormit. Am experimentat intr-un an la mare in camping somnul la cort, dar nu mi-a placut absolut deloc! Sun mai comoda si imi place confortul, recunosc!

 7. sigur s-a bucurat mult de acest sac de dormit. Te-a costat ceva dar la noi oricum era mai scump unul de genul asta. Ce sa-i dorim? Sa-i traiasca nevasta sa ii mai cumpere si alte chestii utile si fir intins la pescuit!

 8. N-am experimentat cum nici cu cortul nu am prea mers…dar cu siguranta este foarte util mai ales in searile racoroase

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *