Anunturi gratuite oferite de Negociat.ro

Unul dintre cățeii mei de la curte a făcut 6 pui. Ei sunt rottwaileri și iubesc această rasă de câini deși am văzut că sunt printre cei mai agresivi. Îi iubesc pentru că sunt ai mei și de 4 ani de când îi am nu am avut nici o problemă cu ei. În ultimul timp nu am reușit să am foarte multe grijă de ei și i-am neglijat, de fapt soțul meu a avut grijă de ei. În cazul cățeilor de talie mică puii pot fi dați mai ușor la prieteni și cunoștințe dar aceștia sunt de talie mediem spre mare și nu știu cui aș putea să îi dau.

Evident că cea mai comodă metodă a fost să întreb câțiva vecini, prieteni, cunoștințe, poate au vreo șansă să mai dau din ei dar din 6 am reușit să dau unul singur. Știi cum este … nu vrei bani dar vrei să știi că sunt pe mâini bune și sunt îngrijiți așa cum se cuvine. Când am văzut că situația nu este tocmai rău m-am gândit să mai păstrez eu încă unul, hai mai păstram doi și în felul ăsta rămâneam cu 4 căței dar și așa erau mulți dar na.

Salvarea a venit de la o colegă de muncă care mi-a sugerat să îi pozez cât mai frumos cu putiință și să pun pozele pe www.negociat.ro pentru că ea a vândut o grămadă de lucruri acolo. Chiar mă băgase în ceață pentru că de acest site nu mai auzisem ever. Am intrat să verific și am găsit pe site multe animăluțe care se vroiau a fi vândute sau donate pentru că stăpânii nu îi mai puteau păstra.

caine-chinezescAnunturi Gratuite – Negociat.ro

Nu am putut să nu remarc acest animăluț care se cheamă câine chinezesc și prețului este unui de câteva mii de euro. Îmi imaginez o piticanie de cățel și mă amuză pielea fără blană și coada stufoasă.

Anunțul meu a fost adăugat cu cea mai mare ușurință și la două zile după acest eveniment am primit un telefon de la o familie care avea o curte și vroia să îi ia pe toți. Am fost surprinsă de o veste atât de furtunoasă și m-am bucurat că toți vor putea crește împreună și nu vor fi separați. Recunosc că am fost un pic reticentă la început și am crezut că a profitat de prețul mic pe care l-am pus și vrea să îi vândă mai departe. Am cunoscut persoana care a cumpărat cățeii și chimia dintre noi a fost atât de frumoasă încât am rămas prieteni cu noi proprietari și ne vizităm periodic. Aș putea spune că am văzut cățelușii crescând și nu puteau să nimerească într-o familie mai bună și mai fericită.

Mă bucur că prin intermediul site-ului Negociat am reușit să le găsesc cățeilor noi stăpâni și pe de altă parte am cunoscut niște prieteni care îi voi avea alături pentru o perioadă lungă de timp. Pentru că mi-am îndeplinit scopul am îndrăznit să adaug ulterior și alte anunțuri care se bucură de multă notorietate.

 

Kamy

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *