Urmărirea comenzilor externe este mult mai ușoară acum

Sunt convinsă că nu sunt singura persoană care a comandat ceva de pe site-urile de afară și coletul întrâzia să-și facă apariția. Au trecut și mai bine de 2 luni până când coletul a ajuns la destinație și răbdarea noastră aproape că a întrecut orice limită. Tocmai din acest motiv mă bucur că acum sunt foarte multe metode de urmărire a coletului și mi-aș dori ca majoritatea firmelor românești de curierat să urmeze exemplulș celor de afară.

Metode de urmărire a coletelor

Îmi comand frecvent de pe Aliexpress sau alte site-uri mai mult sau mai puțin cunoscute de haine. Oricum, cele mai multe comenzi vin de pe Aliexpress și curios este că o comandă de 2$ sau chiar 3$ poate avea informații precum urmărirea coletului cu ajutorul Bulk Tracking Site DHL și oferă informații în limii mare asupra coletului. Curios este că foarte mult timp pierde în România pentru că la noi procedurile sunt mult mai complexe. Este mult mai ușor să ajungă un colet din China În București, decât să aducă coletul ajung la București către destinația finală, adică Galați. Order Tracking este site-ul responsabil de urmărirea comenzilor online.

Site-ul este extrem de ușor de folosit dacă ai un număr de urmărire a coletului sau sunt site-uri care au integrat acest sistem de urmărire. Mie mi se pare extrem de util și chiar oferă clienților o siguranță mai bună că riscul pierderii coletului este îndepărtat.

Individual Tracking Site China Post este un alt site foarte popular de urmărire a comenzilor care vin din China. Se știe că o mare parte din colete ajung din China și tocmai din acest motiv s-a creat acest site special care are rolul de a organiza puțin mai bine coletele. Este un site ușor de folosit chiar și de către persoanele din Europa pentru că se introduce pe site doar numărul de urmărire a comenzii și aceasta oferă absolut toate informațiile necesare. Îmi place că în momentul în care acesta ajunge la poștă scrie exact la ce ghișeu este direcționat acesta și. În acest fel, este mult mai ușor de găsit, iar Tracktry oferă absolut toate informațiile necesare.

Kamy

17 Comments

  1. Nu prea am mai făcut comenzi online internaționale în ultima vreme, dar sunt bune de luat în considerare pe viitor aceste tooluri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *