#SuportClientiNonStop de la #Flanco preia apelurile in timp record

flanco-minDe câte ori nu ați sunat la call center pentru o afla o informație și v-ați plictisit așteptând sau mai grav. După 15 minute de ascultat robotul ați lăsat telefonul pe masă și ați uitat de el?! Am pățit chestia asta de câteva ori. Atunci când vrei să soliciți informații despre un produs este o treabă dar atunci când ai o nemulțumire legată de produs și vrei să afli detalii despre retur și nimeni nu răspunde timp de 30 minute simți că o iei razna. Îmi doresc să nu mai am parte de astfel de evenimente neplăcute. Surprinzător este că #flanco a lansat recent serviciul #SuportClientiNonStop și că promite să preia apelurile în timp record. Mai exact durata maximă în care  un operator vă preia este de 40 de secunde. Pare aproape incredibil și sincer nu m-ar deranja dacă apelul ar fi preluat măcar într-un minut. Pentru că părea greu de crezut că un operator ar putea să preia apelul atât de repede am zis să dau și eu un telefon pentru a vedea rezultatul.

Am sunat la #SuportCliențiNonStop la numărul 0374.477.100 și după 30 de secunde am fost preluată de un operator. I-am adresat o întrebare banală pentru că scopul acestui telefon era să văd în cât timp îmi va răspunde cineva și nu era frumos să îi închid telefonul persoanei respective.

Flanco va avea numai de câștigat cu acest serviciu pentru că are numai de câștigat. Vor câștiga mulți clienți pe baza acestui serviciu. Pentru informații suplimentare și detalii despre produsele de pe site găsiți la #SuportCliențiNonStop care vă stau la dispoziție 24 de ore pe 7, 7 zile din 7 la numele 037.477.100 sau 021.203.81.70 .

Kamy

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *