Platforma magazin online

În ziua de azi nu multă lumea îndrăznește să se arunce într-o afacere și motivele pot fi nenumărate dar primul dintre ele cred că este teama de eșec. Este adevărat că în momentul în care te implici într-o afacere pui mult suflet și te implici întru totul și în măsura în care este nevoie îți pui toate investițiile tale sau chiar te împrumuți pentru a avea un început cât mai bun. creare-magazin-onlinePlatforma magazin online – Blugento.ro

Pentru început poți începe cu afaceri mici sau mari, în funcție de ideile pe care le ai și de bugetul de care poți beneficia. De preferat ar fi să vii cu ceva nou și să faci un business care poate fi de durată și dacă nu vrei să iei legătura cu un consultant financiar ar fi bine să vă gândiți bine în cât timp vă puteți amortiza investiția și dacă mai este loc pe piață pentru o nouă firmă pe nișa aleasă.

Eu mă chinui să vă dau sfaturi, eu care am eșuat în business și care am până acum 2 afaceri încheiate într-un mod plăcut și pe care le-am închis datorită concurenței pe de o parte și pe de altă parte din cauza taxelor puse inutil. Este tardiv să vă vorbesc despre ceea ce am făcut sau unde greșit. Important este să învăț din greșeli și să nu le mai repet. Din toate am avut câte ceva de învățat.

Important este că nu aș vrea să mă mai lovesc de chirii exorbitante și salariați care nu fac altceva decât să încerce să fure cât mai mult. Singura idee pe care o am în momentul de față este un magazin online iar cea mai bună ofertă am găsit-o pe platforma pentru magazine online Blugento.

Un magazin online are nevoie de multe detalii și de multe chichițe pe care trebuie să le rezolvi din start pentru a oferi o credibilitate cât mai mare site-ului. Dacă ai un furnizor bun al produselor pe care intenționezi să le comercializezi nici măcar nu este nevoie să începi cu un stoc de marfă. Ca principiu este bine să știi produsul și prețul pentru a putea stabili aceste mici detalii pe care cumpărătorii tăi trebuie să le cunoască. De preferat ar fi ca în dreptul fiecărui produs să ai o descriere detaliată pentru ca o dată întrat pe un anumit produs să afli toate detaliile de care ai nevoie și să nu fie nevoie să caute în alte părți diverse răspunsuri.

Un alt aspect important ar fi promovarea site-ului, de care în mod cert cei de la Bluegento te vor putea ajuta. Se plătesc anumite taxe pentru mentenanță sau pentru diversele schimbări aduse site-ului și ei. Acestea sunt absolut necesare și de nelipsit. Eu nu am pregătirea necesară așa că este de preferat să apelez la niște profesioniști.

Firma este din Cluj dar acest aspect nu este foarte important. Important este că firma răspunde prompt solicitărilor voastre și dacă vreți să apelați la serviciile lor îi găsiți l contact@blugento.ro sau telefonic la 037 788 1060.

Kamy

7 Comments

  1. Foarte interesant articolul…de ajutor pentru cei ce au nevoie de mai multe informații pentru business-ul on-line.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *